Dmt0 Busece06 Muayene ücreti ne kadar? Ben medicanaya gittim perinatologa, 1600 tl muayene ücreti. Ali Bey in ki nasıl acaba
Dmt0 sydake Özgür Deren Hacettepe Üniversitesi nde mi? Ben ücretlerini merak ediyorum da, Medicana ya gittim perinatolog için, muayene ücreti 1600 tl. Genel olarak böyle mi fiyatlar bilginiz var mı
bernayerli aysnrkoc ben 2 gun once Afyondan Ankaraya Acar Koç a gönderildim, detaylı ultrason ve değerlendirme icin, eskiden tiptaymis ama artık sadece muayenehanesinde duruyormuş memnun kaldım ama ucreti fazla
Dmt0 Arkadaşlar bende Medicana da Doç. Ayşe KIRBAŞ’a muayene oldum, perinatolog. Doktordan memnun kaldım, ilgisi ve açıklamaları tatmin ediciydi. Muayene ücreti 1600tl , tahliller falan dahil değil. Fiyatlar genel olarak böyle mi yoksa bu çok mu fazla
kvsr22 bernayerli Ben de bugün aynı doktora gittim.Mennun kaldım.Ankaradaki Prof lere göre fiyatı biraz düşük.Siz mennun kaldınız mı
bernayerli kvsr22 Ben Afyondaki doktorlardan sonra cok memnun kaldım, guzel ilgilendi anlattı ama kotu haberler verdi malesef üzgün ayrıldık, Afyondaki doktorum cok met ederek gönderdi