aysnrkoc Kızlar merhaba, Ankara’da ilgili ve alanında iyi bir perinatolog arıyorum. Önerilerinizi alabilir miyim ?
Mavibulutt aysnrkoc geçen pazartesi Nuri danışmana gittim doktorumun tavsiyesiyle çok ayrıntılı baktı 40-45 dakika sürdü. Hatta sonrasında alttan da baktı erken doğum riski var mı diye.
Sinemenem aysnrkoc Merhaba Ali bey var internete yazın direk çıkar doktorlarımız hastalara onu önerirdi
Busece06 Kesinlikle prof ali ergün iki kere baştan aşşagı baktı ve cv sine bakarsanız zaten kendiniz gitmek istersiniz 😁
Dmt0 Busece06 Muayene ücreti ne kadar? Ben medicanaya gittim perinatologa, 1600 tl muayene ücreti. Ali Bey in ki nasıl acaba
Dmt0 sydake Özgür Deren Hacettepe Üniversitesi nde mi? Ben ücretlerini merak ediyorum da, Medicana ya gittim perinatolog için, muayene ücreti 1600 tl. Genel olarak böyle mi fiyatlar bilginiz var mı
aysnrkoc Semus06 detaylı ultrason için gitmeyi düşünüyorum aslında, onu da araştırdım güzel şeyler duydum hakkında 🙂
Semus06 aysnrkoc tup bebek doktorumun onerisiyle gittim cok ilgili ve alaninda uzman oldugu cok belli cok detayci ama biraz tuzlu maalesef
bernayerli aysnrkoc ben 2 gun once Afyondan Ankaraya Acar Koç a gönderildim, detaylı ultrason ve değerlendirme icin, eskiden tiptaymis ama artık sadece muayenehanesinde duruyormuş memnun kaldım ama ucreti fazla
aysnrkoc Mavibulutt peki çıkışta fotoğraf CD gibi şeyler verdi değil mi, bir de fiyat bilgisi nasıldı acaba 😊 memnun kaldınız mı 🙂
aysnrkoc Sevval_- evet aslında adını çok duydum ama radyolog değil de perinatolog tercih etmek istiyorum
Mavibulutt aysnrkoc sadece CD verdi foto vermedi. Temmuzda yeni zam gelmiş ama ben haziranda randevu aldığım için daha uygundu. Bir de nakitte yardımcı oluyorlar.
Hilal8716 aysnrkoc benim takipli doktorum. Riskli gebeliğim vardı perinatolog arayışındaydım sonrasında vazgeçemedik 🍀çok memnunum ilgisi bilgisi çok güven veriyor 6 gün sonra sezeryanımız var inşallah 🙏 🕊️