Merve171214 Metehan o zaman sizinde kasım sonuna denk geliyor benim gibi bizim doktorumuzun ameliyat günü sadece çarşamba olduğu için net 29 kasım evet benimde bir kızım oluyor 😊 isim düşündünüz mü 😊
aysglemrkn 23 haftalığız bizde kasım başı doğum olacak kızımızın ismini ipek koyacağız henüz hiçbirşey almadım
Gozde_52 gunesinannesi_ çok teşekkür ederim canım 🧡 Allah razı olsun hepsi sağlıkla gelsin inşallah, aynen abimizden kalanlar temiz zaten çoğu o yüzden kullanmakta nasip olur inşallah 🤲😍
Nuraaa gunesinannesi_ bende 19 haftalıgım dogum kasım sonu aralık bası gıbı gozukuyor Benım de oglum olacak ısım konusunda hala emın degılız ama Mert ısmını dusunuyorum Mert Efe tarzı ola bılır belkı hayırlısı😊
Nuraaa gunesinannesi_ ben ılk oglumda asırı alıs verıs yapmıstım ve cok hedıye getıren oldu ama oglum ılk bahara dogru dogdugu ıcın kışlık kıyafetlerı hıc giymedı cogunu O yuzden evde baya bır kıyafetımız var eksıklerını de 30. Haftadan sonra alacagım Bebek arabamız var besıgmızde eksıklerımızı sadece tamamlamak kaldı Kılo almamısım hala hıc ıstahım yoo mlaesef
Merve171214 Metehan Evet daha cinsiyeti öğrenmeden belliydi kız da erkekte bizim Elisa olacak kızımın adı inşallah 🩷
Yelizdurmus41 Merhaba kasım anneleri . Benim 2. Gebeliğim 20+6 yım . Bir oğlum var ve sezaryen olduğu için bu doğumum da öyle olacak . 39. Haftada alırım dedi muhtemel doğum Kasım sonu aralık başı gibi geliyor normal doğum bekleyenler bir avazda benim gibi sezaryen anneleri de acısız bir şekilde alın inşallah . Bu arada kızım oluyor adı da ırmak 💜
Birbahargunu 18+2 takvime göre Aralık ama sezaryen olma ihtimalim daha yüksek tüp bebek olduğu için o yüzden Kasım sonu, 30 Kasım olsa çok sevinirim😊 Beşik, ana kucağı, birkaç parça da kıyafet aldık bir kızımız olacak inşallah 🌷💕
Merve171214 Metehan benim ikinci olduğu için erken hissettim 15 haftalıktan beri hissediyorum gerçi sizinde ikinciydi 😊
Metehan Merve171214 benimde ikinci ama ilkini daha erken hissetmiştim galiba kilom fazla ondan hissetmiyom yer geniş olunca çocuğun hareketlerini bilemiyom😀😀
Merve171214 Metehan Sanırım cinsiyet ve ikinci hamilelik değişio benimde bu sefer karnım bir anda çıktı oğlumdaki haftamda karnım bu kadar belli değilmiş 😂
Betulturkmen gunesinannesi_ selam 22 haftalığız erkek bebişim. Ceyhun olacak ismi. Muhtemel doğum tarih 18 Kasım görünüyor. Bebek arabasını ve park beşiğini aldık. Yavaş yavaş diğer eksiklerinide alacağım. Hepimize kolaylık diliyorum.
Merve171214 Metehan 😂 karnım çıksın da çok kilo almıyım istiyorum bende ilkinde 17 kg almıştım 😊 hayatım boyunca hiç bu kadar kilo almamştm aynaya bakıp bakıp ağlıyordum 😂
Merve171214 Metehan Maalesef ben anne tarafıma çekmişim aşırı zayıfım bu durumdan çok memnun değilim bazen başıma dert oluyor hamileyken de alamıom genetik bir durum