emir_01 rahim filmi cektirmek istiyorum fakat adetten oncemi sonrami oluyor devlet hastaneleri cekiyormu bi bilginiz varmi bi umut rahim.filmi kaldi
Yusufayazin__annesi emir_01 adetten çıktıktan hemen sonra çekim yaoiyirlar benim adetim 7 gün sürdü çıktıktan 5 gün sonra çekim yapıldı cnsm evet devlet cekiyor
fizikcianne emir_01 adetinin bittiği ilk 3 gün içinde yapıyorlar. Gebelik oluşmasın diye adetten hemen sonra yapılıyor
Esra_Omer_21 emir_01 adetten hemen sonra canim olmasi gereken devlette cekiyo ama anestezisiz bildigim kadariyla
Damla-coban emir_01 emir_01 ilk olarak doktora basvuruyorsunuz o yönlendiriyor devlette Daha sonra gidiyorsunuz size diyorlar adetin 1 günü arayın randevu alın die ama doktor yönlendirince Daha sonra adet bitiminden 4 5 gün sonra gelin diyorlar Anestezi olmadan çektirdim ve 1 adet gördüm sonrasında hamile kaldım düşük oldu ama inşallah tekrar rabbim nasip eder 🙏
emir_01 Yusufayazin__annesi yani adetim tam bitiyor bittikden 5 gun sonrami cekiliyor acaba bide tek umudum.o kaldi onuda yaptirmak istiyorum hemen yapiliyormu gun veriliyormu acaba
minimix Ben hsg çektirmek istediğimde direk son adetimi sormuştu ona göre gün veriyorlar. Bu Arada gebelik riskine karşı kesinlikle yumurtlama dönemi ilişki olmaması gerekiyor eğer olmuşsa 1 regl daha bekletiyor ben bilmiyodum
edasontr emir_01 hamile kalmadıgına eminsen eger herzaman cekılıyor benm bugun yumurtlama gunumdu cekıldım ben
emir_01 edasontr aa gercektenmi ona dikkat ederim gerekirse birliktelik olmaz onemli olan cekilmesi adetten sonra
Lionmom1 emir_01 adetimin 9. Günü çekildim çok fazla geçmemesi lazım. Ben özelde anestezili yaptırdım devlette sıra bulamamıştım.
Vildantas emir_01 adet bitiminden 2 gün içinde yapılıyor . Bende çektirdim adetten ertesi gün hemen ve o ay hamile kaldım . Devlet cekiyo ama randevu sıkıntı biraz denk gelmeyebilir