Ayseecihangir Kızlar merhaba Rize’de yaşan özel Şar hastanesine giden var mı doktorunuz kim detaylı ultrason nasıldı
semosderler Ayseecihangir ben bir kes muayene için sultan mayuncur a gittim ama pek ilgi alaka yok, asistanı deseniz dünya umrunda değil
Anneoldukiyimi Ayseecihangir bana 1 ay sonraya randevu vermişlerdi ama arayıp sorabilirsiniz belki size daha erkenden verebilir
semosderler Ayseecihangir ben uçak yolculuğu içim rapor almak adına bulduğum ilk doktora gittim , diğerleri hakkında bilgim yok , ama ondan da memnun kalmadım , formda görünce fikrimi paylaşmak istedim
Nuurrr Eğitim araştırma hastanesinde 15 gün sonraya randevu vermişlerdi bana. şar’da detaylıda siyah beyaz bakıyor, araştırma hastaneside o yüzden o kadar para verip gitmeyin derim. Ki devlette muayene oluyorsanız direk araştırmaya yönlendirilip gün alabiliyorsunuz ☺️
semosderler Nuurrr şar a bence fuzuli gidilmemeli , bana bebek görseli diye verdiği kağıtta asla bebek yok , gelişi güzel çekmiş , hani 2-3 aylık da değil 7 aylık koca bebeği nasıl görsele koyamadı bilmiyorum
semosderler Nuurrr Rize de falan kesinlikle öyle , normalde özel takipliyim ama ilk kez böylesini gördüm