Seymoshh smyynrr çok memnun kaldım ben 8 ay önce doğum yaptım o kadar memnundum ki şimdi yeniden başlayacağım🥴🫣bir sürpriz oldu yine hamileyim ben nergis hanıma gitmiştim ama diğer dr lardanda aşırı memnun herkes kadro çok iyi👏🏻
PelinYldz smyynrr Ben de çook memnun kaldım. Nisan ayında doğum yaptım/ Aytekin hanımda doğum yaptım. Hastaneden çok doktorumdan memnun kaldım artık peşini bırakmam.
Dmtaltn smyynrr memnunum ben. Orda bir kaç doktoru denedikten sonra Aytekin hanım da karar kıldım ve kendisinden çook memnunum her anlamda iyi doktor.
Kelebek1_ smyynrr çok sevecen çok tatlı bir doktor Saadet hoca vardı onun kontrolündeydim zaten emine hanımla baya yakın arkadaşlar doğuma şansıma o gün emine hoca vardı Saadet hoca gözü kapalı emanet etti çok şükür çok güzeldi her şey
Heyzilandmercimek Kelebek1_ birşeyi anlamadım doğum zamanı takipli olduğunuz doktor gelmiyor mu doğuma acaba? O gün o an hastanede kim varsa o mu giriyor doğuma
Edaozan 15gün önce doğum yaptım hastaneden ve doktorumdan memnun kaldım çok kendi doktorum emine ünlüydü bayrama denk geldiği için hatice korkmaz vardı nöbetçi çok tatlı bir kadın doğumumu o yaptırdı çok güzeldi herşey
momzuzan smyynrr Ben çok memnunum ve normal doğum düşünüyorsanız kesinlikle Aytekin hanım derim. Bunu orda çalışan bir yakınım söyledi ve önerdi kesi atmadan ve doğal şekilde en güzel normal doğum yaptıran Aytekin hanım dedi
twinsmom23 smyynrr Ben de memnunum. Memnuniyet ne istedğinize ve beklentinize bağlı bir şey. Sonuçta hepsi doktor normal doğum ve sezaryen hepsi yapıyor. Benim aradığım Güleryüzlü ve sevecenlik Doktor da o samimiyeti hissetmem Ulaşabilir olması. numarasını vermesi ve istediğimde ulaşabilmem Devlet hastanesinden farklı olarak her muayenede renkli ultrason vermesi foto ve video çekimine muayene ve doğumlarda izin vemesi, eşimi doğuma alması Dürüst olması, sezaryene almaması bir sıkıntı yoksa. normal doğumu desteklemesi 5.Risli bir durum oluşursa biz takip edemeyiz deyip eğitim araştırma hastanesine göndermemesi Riskli ameliyatları yapabilmesi çünkü benim 4. Sezaryenim Aradığım bu özellikleri Aytekin hanımda buldum ve ona takipliyim ve çok memnunum ayrıca hastanenin fiyatları çok iyi
Kelebek1_ Heyzilandmercimek extra ödeme yapılıyor o doktor için yani şansına doğum zamanı doktorun oradaysa ve mesai bitmediyse gelir doğum için öyle biliyorum
Ikiz_annesii Senbenimmucizem hiç sormak aklima gelmedi bende postta yazılanları okuyunca düşündüm kontrolumde soracagim tabi eşim kaldirabilirse girer😂