11-02- Kızlar merhaba bebek için alışverişe ne zaman başladınız ben cinsiyetini öğrendikten sonra başlarım diye düşünüyorum erken mi olur siz kaç haftalıkken başladınız ?
Nur_50 11-02- ben kalp atışı duyunca aldım birkaç birşey😀 cinsiyeti öğreninceye ona göre kıyafet alırım
Aslan10 11-02- 12 de aldim hersey bitti 14 deyiz odasına kadar hazırladım herseyin fiyatı uçuyor uygunken aldım hep. İleride bide hamileyken git bak al zor oluyor cinsiyetsiz aldım zaten ileride bi tane daha olursa kullanmak için
buusur 11-02- benimkinin herşeyi erken oldu annem ilk torun diye kalp atışından sonra başladı unisex şeyler almaya aklınıza ne gelirse cinsiyetten sonra da beşiği arabasını pusetini ekledik kv tarafı da odasını aldı ben birşey almadan herşeyi oldu kızımın erken oldu ama zam geldi şuan hepsine iyiki almışlar benim eksiğim daha fazla şuan bebekten 🤭 doğuma kadar onları tamamlıyorum yavaş yavaş
11-02- Nur_50 ya ne bileyim bazıları erkenden alma Allah korusun ne olur ne olmaz diyor zaten kız erkek fark etmez ortak renk almayı düşünüyorum odasını da öyle hazırlayacağım ilerde bi çocuk daha olursa oda kullanır
Selinakbas Aslan10 2 hafta sonra altıncı ayıma gireceğim 2 - 3 tane kıyafet harici hic bir şeyi yok cocugun 😄
ayseunal8 Cinsiyetini öğrendikten sonra almaya başladım. Şimdi ağırlaştığım için dışarı bile çıkmaya üşeniyorum bide sıcaklardan dolayı
11-02- Selinakbas Selinakbas bizde şuan 3. Aya girdik bu ayın sonuna cinsiyeti de belli olur üç ayı doldurduktan sonra mı alsam diye düşünüyorum ilk üç ay düşük tehlikesi oluyormuş o yüzden şuan almak istemedim
Aslan10 Selinakbas benim biraz da çevrem çok aldı verdi görumcem kaynanam sqgolsunalr çok eksik yoktu odayı da genç odası givi yavru bazlı aldık doğum sürecinde yanımda annem kalırsa yatar diye bebeğe anne yanı yatak alicam sadece o eksik şuan bebek arabası bile hediye o yönden şansım var en fazla 2 3 bin kendim harcadım o da kişisel şeyler ana kucağı tarzı şeyler için canım
Eylempyrz Selinakbas ben haftaya 30a gireceğim sadece hastane çıkışı ve battaniye ördüm bebise 😂 haftaya hepsini bir alcam
Nur_50 11-02- ben krem tonları bej renk aldım her ikisinede giden renkler sonuçta her halükarda alınacak 🙂
Aslan10 11-02- böyle diyenleri dinleme doğumda da bi sıkıntı olabilir Allah korusun 6 7 aylıkken de olabilir içinden nasıl gveiyrosa hevesini yaşa almak istediğini al sonra o beğendikleri 2 katı olmuş oluyir malesef 2 gün önce emzirme yastığı beğendim aldığımda 2 katı olmuştu
11-02- Aysee1123 bende şuan 10 haftalığım bu ayın sonunda inş 3. Ayı bitirmiş olcaz sonra başlarım diye düşündüm bu ayı bitirdikten sonra
cevriye35_ 11-02- 10 haftalıktı ilk kıyafet aldığımda cinsiyet de de yanılmamış doktorum baştan beri doğru düşük riski falan da yoksa alabilirsin yavas yavas ilk çocugunsa ortak renklerden falan iyi olur ben 27 haftaligim simdi iyice tamamlamaya çalışıyorum daha da agirlasmadan 😊
11-02- cevriye35_ evet ilk çocuğumuz ortak renkler almayı düşündüm daha sonra da kullanırım diye bu ay bittikten sonra odasını hazırlamaya başlarız inş çok heyecanlıyım bu ayın 19 unda kontrolüm var daha sonra da ikili teste gireceğim umarım cinsiyeti belli olur 🥹
11-02- cevriye35_ iki hafta önce kese dışı kanamam vardı riskliyidim iki hafta yattım doktoruma gittiğimde çok şükür herşey yolundaydı bi sorun yok dedi normal hayatına dönebilirsin demişti şuan bi sorun yok ama yine de bu ayın sonunda almaya başlarım galiba
11-02- Aslan10 bende geçen hafta bebek odası takımına baktım internetten biz hepsini takım halinde tek seferde alalım demiştik 8 bin küsürdeydi baktığımda şimdi 9 bine çıkmış 😔
Chmstry-m 11-02- kalp atışını duyduktan sonra almaya başlamıştım ben de. Hep indirim kampanya kovaladık açıkcası daha zaman var diyip beklemedik. İlk araba, yatak, telsiz kamera falan onları hallettik cinsiyeti öğrendikten sonra da kıyafet işine girdik.