1kucukbaby _brcu88_ evet gittim o gün dedi zaten 2 hafta görüşelim diye ben hep pazartesileri giderim 24 nde gidicem mesela
Rwerdst _brcu88_ 34 ten beri haftada 1 gidiyorum. Yarın sezeryan olcam bu hafta 2 kere gittim yarınla 3 oluyor 😅😂😂
Sevgi1985 _brcu88_ gebeliğin durumuna göre değişebilir canım sağlık acısından yani ama normal olarak 32 haftadan sonra 2 hafta ara ile çagırır 35 den sonrada haftaya düşürebilir benim öyle olmuşdu ama sorunsuz bir hamilelikse bu durum bir iki hafta ile uzayabilir 🥰
_brcu88_ Sevgi1985 anladım canım benim şimdi benim önümüzdeki ay randevu günümüzde 30 haftalık olacak o yüzden sordum 30 dan sonrami çağırır yoksa diğer aydan sonra mı
peri5860 runkli0606 Valla ben de keşke en başında olsaydım gebeliğin diyorum ilk gebeligim tecrübe sıfır 🤣🙄 Acaba iyi bir anne olabilecek miyim bakabilecek miyim?
Dalklncebru _brcu88_ cnm 30 haftaliktan sonra doktorum beni 3 hafta sonra gel dedi gittiğimde nst ye girmiştim nst girmeye basladigim an 2 haftada bir cagirmaya başladı
Husa _brcu88_ 32 den sonra 3 haftada 35 den sonra her hafta çağırdı 🤗 36+4 oldu daha sıklaşırım bilmiyorum 🤭
Baahaarrr _brcu88_ biz 32+3 olduk, normalden 4 haftada bir oluyordu randevumuz ama artık iki haftada bir olucak☺️ yani 32. Haftadan sonra 2 hafta da bir olmuş oluyor. Ben yurt dışındayım ama orada öyledir diye düşünüyorum