1kucukbaby _brcu88_ evet gittim o gün dedi zaten 2 hafta görüşelim diye ben hep pazartesileri giderim 24 nde gidicem mesela
_brcu88_ Serap-asel aynen Allah’a şükür yok canım sorma sebebim de …önümüzdeki ay ağustosta randevu günümüzde 30 haftalık olacak …ondan sonra cagirirmi diye acaba diye düşündüm…Eylül’de 35.36 olacak neredeyse
_brcu88_ 3Tospikannesi yaaa bende önümüzdeki aydaki randevu 30 haftalık olacak bakalım ne diyecek merak ettim
meltemmmxx seizetheday 15+3 üm şuan.. artik ayda 1 çağiriyor ama cokkotu yaa zaman geçmiyor merak ediyorsun bisey oldumu sorun varmi hep dusunuyorum
peri5860 Totanseyma Sen kaçıncı haftandasin canım Allah sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah 🙏
runkli0606 peri5860 amin canım inşallah valla artık çok yoruldum zaman biran önce geçsin diye dua ediyorum
peri5860 runkli0606 Valla ben de keşke en başında olsaydım gebeliğin diyorum ilk gebeligim tecrübe sıfır 🤣🙄 Acaba iyi bir anne olabilecek miyim bakabilecek miyim?
sema_nur68 _brcu88_ Beni 29 haftadan itibaren 2 haftaya bir çağırdı. Bebek 2 hafta önden gittiği için galiba benimk böyle oldu