İlk gebeliğimde de oluyordu ikinci gebeliğimde de oluyor 23+3 haftalığım ve banyoya giremiyorum nefes alamayacakmış gibi hissediyorum bazen sabunlu duştan çıktığım bile oluyor psikolojik mi yaşayan var mı ?
Banyo sorunu
eliffgokayy1711 çok uzun kalmamaya çalışın hızlı bi şekilde oyalanmadan çıkın ve suyu çok sıcak yapmayın
Nurse2018 sürekli kendimi motive etmeye çalışıyorum iyiyim bir şeyim yok diye diye ama bir günüm bir günümü tutmuyor
Okuyarak girmeni tavsiye ederim girmeden de duş alırken de
eliffgokayy1711 suyun sicakligi ile alakali olabilir mi? Ve eger cok skinti yasiyorsaniz, buyuk bi kovaya su doldurup maşrapa ile duşunuzu alin. Belki o zman korkunuz olmaz. Hatta bi tabure alin oturarak yikanin veya esinizden rica edin o suyu doksun falan.
Esray1 onu sürekli yapıyorum canım
eliffgokayy1711 sıcak havalar sıcak basmış olabilir benimde oldu bir kaç defa tansiyonumda düşmüştü eşinizle girin bundan sonra bence bişey gelmesin başınıza tek başıniza
Mutlulukkk oğlumu yıkarken oturarak yapmaya çalışıyorum ama o daha kötü teşekkür ederim kovayla da denerim
eliffgokayy1711 ben hep banyonun kapısı açık gırıyorum fazla buhar yapmasın bunalmiyim diye belki etkili olur sanada dediğim ❤️
TomrisHanim sürekli destek oluyor sağolsun 🙏
eliffgokayy1711 canım duşa girerken banyo kapısını açık bırak bendede oluyor sıcaktan ve hamilelikten dolayı bide çok durma çabuk çık suyuda ılık yap
DuriyeSerap bunu da denicem 🌸
eliffgokayy1711 arada bana da öyle oluyor eşim evdeyken duş alıyorum suyu da çok sıcak açmıyorum. Çok az duşakabinin kapısını aralayabilirsiniz insan kendini iyi hissediyor
eliffgokayy1711 duşa kabine ve yeri darsa kabinin kapısını kapatmayın duş başlığını diğer elinizde tutun öyle banyo olun nefesiniz daraldığı da duş başlığını çekersiniz misal ben duş başlığını banyoya sabitleyince ordan akan su beni nefessiz bırakcakmış gibi hissediyorum ama duş başlığını elinde tutunca rahatlıyorum
Nurr12 evet evet bazen duşakabinin kapısını açıp biraz nefes alıp kapatıyorum ve duş başlığı hep elimde 🤣 tek yaşayan ben değilmişim rahatladım
eliffgokayy1711 benim de öyle oluyor. Arada bir soğuk suyu açıp el ayak bileklerime tutuyorum sonra yine devam ediyorum banyoma o çok iyi geliyor. Girmeden bi bardak su içiyorum. Banyonun kapısını açık bırakıyorum. Bana bunlar iyi geliyor canım ve oturarak yapıyorum banyoyu
Turkan1234 oturarak daha kötü hissediyorum sanki ya bişey olsa direk çıkamayakmışım gibi geliyor ama soğuk su tutmayı da denerim teşekkür ederim🙏
eliffgokayy1711 ay benim evelden beri oyle duş başlığı. Burnuma su degdiginde panik oluyorum çünkü….