2prensesannesiiii Kızlar 2 aylık bebem var Daha regl olmadım leke geliyor ama sökmüyor test pozitif mi yoksa bozuk mu pozitifse başa gelen çekilir🥲
Dlkzz 2prensesannesiiii kuruma çizgisine benziyor. İmkanınız varsa kan verin bence. Testler psikoloji bozuyor yanıltıyor.
Deletedmom_85 2prensesannesiiii belli belirsiz bir şey var gibide, test bozuk gibi de anlayamadım tam başka test denesene canım. Ee ilki zor oldu 2. İstemeden kendi geliyor herhalde varsa egeeer
2prensesannesiiii Elif380 dimi bana da öyle geldi ya olsun ama vakti zamanında olsun sökmeyince noluyor acaba dedim leke geliyor sadece
cicekgibii_ Cok hafif cizgi var gibi hayirlisi olsun hakkinda bende simdi yaptmda yukleyemedm fotograf nasil yukleniyor
2prensesannesiiii cicekgibii_ kuzum üstte tüm tartışmalar var ya solda 3 çizgi var oraya tıkla resim yükle yazıyor oradan resim yükleyebilirsin linki kopyalıyorsun🥰
2prensesannesiiii Elif380 malesef yok🥲 kocama demeden kuzenime aldırdım 1 tane aldı onu yaptım böyle çıktı kocama göre hava hoş hahaja şimdi bi hevesle getirir negatif çıksa onun için hayal kırıklığı benim içinde erken ama olursa da yapacak bişey yok 🥲
Elif380 @2prensesannesiiii şüpheniz varsa gidip test alabilecek durumdaysanız yakınınızda varsa eczane alıp yapın 😅
2prensesannesiiii Elif380 kuzum bebeyi bırakamam ki çıkamıyorum rahat anca biri gelirken getirecek ama o kişi kocam değil😂
2prensesannesiiii Elif380 tekrarlayınca haber vereceğim adet sökerse de derim artık oh adet oldum diye 🥴🥲 anam ben yeni sezeryanlıyım yaa yazık bana🥲🥲
Elif380 @2prensesannesiiii niye kocanızdan isteseniz akşam gelirken getirse yarın sabahta yapardınız testi başka kim alacak ki 🤷♀️
2prensesannesiiii Elif380 kuzen ya da kardeşim kız o şimdi umutlanır ya hayal kırıklığı yaşamasın😂😂😂😂 ben yoksa oh çekecem o üzülecek çünkü😂
irem01 2prensesannesiiii bebek daha 2 aylık ve eşin çocuk mu istiyor o kadar çok sevinecek 😅 tabi zorluğu biz çekiyoruz onlara göre ne var ki 😅😅
Elif380 @2prensesannesiiii yakınsa size getirsin o zaman test bişey olmazki eğer bebek varsa lekelenme sıkıntı olabilir
Elif380 @2prensesannesiiii başka belirtiniz var mı mesela adet olucağım zaman da göğüs ağrısı oldu hamileyken de oluyor adet zamanı oluyor hamileyken de değilken de
2prensesannesiiii Elif380 sadece sancı çekiyorum adet sancısı ama sökmüyor uykum ağırlaştı gece zor kalkıp besliyorum bebeyi ama yorgunluğa veriyorum bilemedim ki🥴