Ozlm555 Adetime 4 gün var kan testinde betam 0,100 çıktı sizce geç döllenme olabilir mi. Böyle olup hamile kalan var mı😣
Didoun Ozlm555 adetiniz geçmeden ne ümit edin ne de ümitsizlik bence. Allah hakkınizda hayırlısını nasip etsin.
Ozlm555 Kediannesi1 bende öyle biliyordum ama baya bir kişi 0,100 ile beta negatif öğrenip 1 hafta sonra tekrar yapıp yükselenler var bilmiyorum 😣
Ezgikrgz Ozlm555 Benim ilk kan testimde 0.300 çıktı 5 gün sonra 35 küsüre çıktı böylelikle 1 hafta sonra kadın doğuma gittiğimde hamile olduğumu öğrendim olur olmaz diyemem tabii bende böyle oldu hakkında hayırlısı olsun inşallah gönlüne göre🙏🏻🌸
merveanne_ Ozlm555 evet cnm bende pkos var kaç defa test yaptım sonuç hep aynı ama senin gününe daha varsa adetlerinde düzenliyse 1 hafta sonra10 gün sonra yine yaptır. sendeki gibi negatif çıkıp 2 hafta sonra pozitif çıkan çok kişi okudum burada
serensuat Ozlm555 Canım adete 8-9 kala idrarda belliydi, 4 gün kala genelde kanda yükselme olması gerekir ama yumurtlama zamanını biliyormusun? ona göre hesaplama yapabiliriz
Ozlm555 serensuat çoğu kişi kanı erken verdiğimi söylüyor kendi doktoruma sorduğumda da öyle söylemişti . Ve döllenmeden bu zamana kadar kasıklarda batma, üşüme, mide bulantısı, iştah artması yaşıyorum
Zhdnl Ozlm555 aynı şeyleri bende yaşıyorum üşüme karın ağrısı ve uyku. Ben tahlil vermedim benimde adet günüme 3 gün var beklemedeyim haber verir misin benim ilk olacak
Elifonur3506 Ozlm555 bende normalde çok mercimek çorbası icmezdim dün bı tabağı bitirdim bitane daha koydum az bişey onuda bitirdim anlamadım merak ettim açıkçası adetimin gecikmesini bekliyorum test yapmak için 🙏🏻❤️❤️❤️
Elifonur3506 Ozlm555 benimde bütün belirtilerim var ancak adetim bir hafta gecikirse test uygulayacağım 🙏🏻❤️❤️❤️❤️