Ustunneliff Yoncxz_6303 mavi hastaneye hiç gitmedim doktorum Fertillife da elçim hanım çok memnunum çok ilgili ve güler yüzlü pozitif bir kadın her şeyi ince ayrıntısına kadar anlatır acil bir durum olduğunda da rahatça iletişime geçebiliyoruz
Zeynep_Sedat Yoncxz_6303 inşallah 🙂 bu mavi hastane özel mi devlet mi merkez de mi 🤭🤭 peki benim hiç bişe bilmeden orada doğum yapacak olmam 🙄
Yoncxz_6303 Zeynep_Sedat cnm bildiğim kadarıyla yarı özel yarı devlet merkzde devlet hastanesi nin biraz ilerisindeymiş 😁
Elt60 Zeynep_Sedat @Yoncxz_6303 Mavi hastene üniversite hastanesi oluyor. Fatih beyi diyorlar orada. Ben özelde park hayat hastanesinde Gülengül hocaya gidiyorum. Fertilife hastenesinde Elçim hanım yine iyi olduğu söyleniyor. Fuar hastanesinde de Cemile hanım ve İsa bey den memnun gidenler.
Zehross03 Yoncxz_6303 dolu öyle kafana göre gidemiyosun ona malesef rıza dur var ona gidebilirsiniz ücretli doktor olarak
bernayerli Araştırma hastanesi oluyor, doktorlar muayene ucreti alıyor ama tetkikler vs ücretsiz diye biliyorum,