Kumsal2baby KE_A eşlerin evde olması iyi bişi aslında ben benim oğlanı ona bırakcaktım 😂😂 taksiyle gelsem oğlan orda durmaz zehir eder bize off nese bidakine artık
Pamukprenses34 Kumsal2baby bende oğlumla gelicem 4 yaşında bırakmak kimse yok mecbur yanımda olacak cnm 🤗
Pamukprenses34 Rabiasemizz Üsküdar’dan cekmekoy metrosuna binip necip Fazıl durağında inip direk avm içine giriyorsunuz metrogarden avm
Kumsal2baby Pamukprenses34 otur desen oturur kız yine benim ki 1 yaşında arabasında oturmaz kucakta olcak cafede durmaz kalk gezdir diye aglar 😂😂
Pamukprenses34 Kumsal2baby 4 yaşında otur diyince oturur mu 🤭🤣 evet 1de zor tam ayaklanma vakti onun benimki çenesi açıldı hersey ister 🤣🤣 öyuzden oda zor
Nuryg Ay bende gelmek isterdim evime 5 dakka ama daha önceden planım olduğu için katılamam sizlere iyi eğlenceler ❣️
KE_A Nuryg sağlık olsun belki tekrar gerçekleştiririz böyle bir organizasyon o zaman sizde katılırsıniz 😊
OflicDi Tüm gece uyuyamadım sizden de ses çıkmıyor bende uykuyu tercih edip dinleneyim o vakit🫣, buluşursanız size iyi muhabbetler 🥰🖐🏻 Başka sefere görüşmek dileğiyle.🤗
KE_A Kumsal2baby güzeldi canım, 3 kişi buluştuk, 7-8 kişi oluruz diye düşünmüştüm çok ses çıkmadı sizlerden :) 3muzde sıcakkanlı guleryuzlu insanlardık yani kaynaştık çabucak 😊
Merve0901 Ümraniye çakmak tarafındayım bende 2. Buluşma olursa gelmek isterim tabi o vakte kadar doğurmazsam😅