KE_A anonimgelin çoktan buluştuk canım, ama corner çok tercih edilecek bir yer gibi değil ya ben gittimde eşimle oraya doğru düzgün yemek yeri de gezilecek mağaza filan da çok yoktu
minibebisim KE_A ay bunu ayarladınız mı mesajlara yetişemedim hamgi gün nerde olacaaakkk ben de hafta içi 5te çıkıyorum işte haftasonu uyarım ama 🥰
KE_A minibebisim bugün buluştuk canım, 3 kişi buluştuk, geliriz diyenlerden de ses çıkmadı oysa netti bugün bulusacagimiz 🙈 inşallah tekrar düzenleriz bir etkinlik ama burdan iletişim kurmak çok zor oluyor işte 🤭
KE_A Kumsal2baby güzeldi canım, 3 kişi buluştuk, 7-8 kişi oluruz diye düşünmüştüm çok ses çıkmadı sizlerden :) 3muzde sıcakkanlı guleryuzlu insanlardık yani kaynaştık çabucak 😊
Kumsal2baby KE_A bi dahakine sanki daha cok kişi gelcek gibi birde watsapp grubu yapsak ordan haberleşsek sanki daha iyi olur burda bildirim geç geliyor 😊 yarın buluşma olsaydı kesin gelmiştim bende yakın zamanda bidaha yapılsın bence
OflicDi KE_A bende gelme planım vardı ama nasip olmadı ya 🤦🏻♀️ yazdım cevap gelmeyince tembellik ettm 😬🤭
KE_A Kumsal2baby tabii ki ayarlarız tekrar buluşuruz bir yerlerde, Instagram adresi vermek filan yasakmış uyarı veriyorlarmış numara paylaşmak hepten sıkıntılı olur bence 🤭 bilemedim nasıl iletişim kurarız 🤭
Ebru_Anne34 Bende katılmak isterdim ama mesajlrı geç gördüm , tekrar bi planlama yapılsa çok mutlu olurum☺️
KE_A Kumsal2baby ben çalışıyorum maalesef hafta içi müsait değilim ama gelirsem akşam ayarlanirsa akşam gelebilirim iş çıkışı
esrauzun Kumsal2baby ben de gidemedim çok üzüldüm bulantılarım tuttu 2 gündür :(( inşallah diğer buluşmaya katılırım
Kumsal2baby Kumsal2baby Pamukprenses34 gecenki buluşma yeri nasıldı memnun kaldınız mı metroya yakın oldugu için oraya gidelim mi yine