KE_A ilayda-1234 henüz belli değil herkesin toplanmasını mesajı görmesini bekliyorum canım, bakalım ordayken metrogarden diyorduk ama burda ortak bir karar alırız artık 😊
KE_A ilayda-1234 ya ben çalışan birisiyim işten 4 buçukta çıkıyorum onun için eğer akşam bulusulmiycaksa hafta sonu diye düşündüm, ama akşam uyar denilirse hafta içi de olur tâbii ki
ilayda-1234 KE_A hafta ıcı her saate varım ben hafta sonu eşler evde olduğu ıcın biraz sorun yaparlar😂ama çoğunluk hafta sonu derse ben bu sekıl ayarlarım
KE_A ilayda-1234 benim eşim vardiyalı çalışıyor her hafta sonu evde olmuyor 🤭 ayarlarz bir şekilde bakalım 😇 ama hala etiketlediklerim gelmedi bakalım ne zaman görecekler tekrar mi etiketlesem diyorum 🤭
Pamukprenses34 Ben oğlumla geleceğim için avm daha iyi olur die düşünüyorum onu oyun parkı için goturcem die sakince tutabilirim die düşünüyorum 🤣🤣
KE_A Pamukprenses34 akşam eşin evde oluyorsa o şekilde de ayarlayabiliriz canım, eşine birakabilirsen oğluşunu 😊
Pamukprenses34 hllglck evet duymuştum zararının ürünleri die inşallah bi cumartesi cesaret edersem gidip bakicam
KE_A @Glzasy @anonimgelin @esrauzun @hasret80 @Rabisozdmr @Kumsal2baby kızlar sizden ses çıkmadı, ister misiniz bulusmak, planlayalim mi nerde hangi gün buluscagimizi
esrauzun KE_A ben her yere uyarım haftaiçi olursa daha iyi olur benim için ama haftasonu için de yine ayarlarım mutlaka 👯