Pamukprenses34 zeynozey ben orayı hiç sakın görmedim en sakin Akyaka avm geliyor genelde o tarafta hep onu tercih ediyorum 🤣 kimse yok denecek kadar az sakin die
Pamukprenses34 Nur_50 sizin orada cumartesi pazarı olduğu yer sanırım nasıl pazar uygun mu 🤣 mağazaları bırakıp pazarlarımi gezsek napsak 🫢 bu hayat şartlarında
Nur_50 Pamukprenses34 kıyafet olarak inan birşey almadım😃tek birkez viskon elbise almıştım istanbula ilk geldiğimde aşırı sıcaktı ne giysem yakıyordu. Sebze meyve çok seviyorum çok taze oluyor çağrıya göre fiyat iyi😃
hllglck Pamukprenses34 Cumartesi pazarında güzel ve uygun bebek kıyafetleri oluyor. En çok zara ihraç fazlası ürünler satılıyor. Yetişkin kıyafetleri de çok var uygun ama şöyle saat 11 gibi gidip dolaşmak gerek. Sonra çok kalabalık oluyor.
KE_A Nur_50 hamileler genelde serin oluyor diye o diğer buluşma etkinliğinde AVM olsun demislerde canım ondan AVM teklif ettim ben 🙈🤭
Pamukprenses34 hllglck evet duymuştum zararının ürünleri die inşallah bi cumartesi cesaret edersem gidip bakicam
hllglck Nur_50 Ayy ben öğlen 12-1 e kadar hallederim işimi. Ondan sonra kalabalıklaşıyo. Hele bi kere bi adam diyoki bebek arabasıyla pazara mı gelinir. Napsaydım bakkala mı bıraksaydım çocuğu dedim 😅
mucizemgelsin61 Bende çengelköy de oturuyorum size çok katılmak isterdim ama bir kaç gün önce erken doğumla düşük yaptım :(