Eminekrem42 Pamuk bazı testler erken çıkarıyor.ben regli gunumden 6 gün önce yaptım test ve pozitif çıktı
Aynur_55 Adete 1 hafta kala negatif çıktı 2 gün gecikince anında pozitifti adet öncesi belirtiler dışında belirti yoktu
Arti Doktorum 14unden sonra yap demişti test. Kaset test vardı evde dayanamadım yaptım ve negatif çıktı kızlar 😔
Donthappy Arti bildiğim kadarıyla çatlatma iğnesinde çocuk tutmazsa gecikme olmuyor aynı gün oluyor ben de öyleydi
Arti Donthappy klomen kullandığım ay gecikme olmamıştı. İlaçsız geçen ay 1 hafta gecikmeli oldu o ay hsg çekilmişti. Bu ay da gecikmeli olacak herhalde müthiş bel ağrım var ama test negatif . Adet olmazsam cumartesi testi tekrarlayacagim 🙏
Arti Donthappy adetim bir hafta geçti. Ovitrelle dün 15. Gun olmuştu. Doktorum 14unden sonra yap demişti. Ben dayanamadım dün kaset test yaptım negatif. Burdan sonra sonuç değişir mi bilmem adet olmadım henüz. Bel ağrım oluyor ara ara başka bir şey yok olmazsam yarın tekrar yaparım herhalde
Ruveyda35- Arti sy inşallah canim bi sn okuyunca bende kendimj sorguladim😂☺️♥️yok kendiliginden canjm ,,,ilk geciktigi gün kan da vermistim negatifit sekiz gün gecti bekliyorum bidahs test yapmak icin adet olmazsam tabi
Arti Ruveyda35- benim umudum dün biraz kırıldı. Hakkımızda hayırlısı olsun inşallah sen pozitifi görürsün 🙏🌸