anneoluyoruuumm16 Arti canım adetim geçene kadar hiçbir ayırt edici belirti yaşamadım. Göğüs hassasiyeti bel ağrısı arada kasıklarda ağrı aynı regl olacakmisim gibiydi. Düzenli adet oluyordum. Adet geçince psikolojiktir dedim. Sonra bir gün iki gün üç gün gelmedi. Test yaptım negatif kan da vermiştim 4.88 çıkmıştı. Doktor düşebilir de yükselebilir de dedi. Bir hafta sonra 562 ile pozitif olmuştu 🌸
Arti anneoluyoruuumm16 ne güzel canım. Korkuyorum test yapmaya bi yandan bi yandan hemen yapmak istiyorum 😮💨
anneoluyoruuumm16 Arti erken gebelik testi öneririm ama tabiki elinizde kaset test varsa kaset yapın. Birde bekleyebilirseniz sabah ilk idrarinizla yapın.
Miracleee Arti hamile kalmadan önce sanki tüm belirtileri yaşıyor gibiydim her ay. Şimdi yeni öğrendim gebeligimi ama hiç belirti yok. Olabilir canım neden olmasın. Hayırlısıyla inşallah 🤲
Arti Miracleee gerçekten miii çok sevindim allahim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin 🙏 inş benimde öyledir ☺️🌸
Arti Ruveyda35- test yapmayı düşünüyor musun sende . Tedavi mi oluyorsun yoksa kendiliğinden mi gebe kaldın canım ☺️ gebe kaldın yazmışım ay inş Allah söyletmiştir 😁😁😍
Ruveyda35- Arti sy inşallah canim bi sn okuyunca bende kendimj sorguladim😂☺️♥️yok kendiliginden canjm ,,,ilk geciktigi gün kan da vermistim negatifit sekiz gün gecti bekliyorum bidahs test yapmak icin adet olmazsam tabi
Eminekrem42 Arti ilk hamileligimde dogurana kadar mide bulantım bile olmadı.ikinciye hamileyim şuan ve iki aylık yine aynı hiçbir belirti yok😂
Eminekrem42 Arti inşallah size de en kısa sürede güzel haberler gelsin.test yapınca bize de haber verin
Pamuk Arti Regliniz 1 hafta geçtiyse bence hayli hayli çıkar yarı beklemeyin ben olsam 10 tane yapmistim😂
Eminekrem42 Pamuk bazı testler erken çıkarıyor.ben regli gunumden 6 gün önce yaptım test ve pozitif çıktı