Zzeyynep04 Meriva amin cümlemize emin olun hemen geçiyor zaman ben bile şuan keşke 9 ayı tamamlayığ doğsaydı diyorum karnımdaki halini özlüyorum 🥺
Meriva 01180322 Amin inşallah Allah isteyen herkese nasip etsin. Sağlıkla sıhhatle kucağınıza alında siz tek başınızıda olsanız herşeyin üstesinden gelirsiniz inşallah Allah yardımcı olur size ☺️
01180322 Meriva aminn aminn. Bı prensesim olacakmış 😍Allah isaglikla hepimizin kucağına almayı nasip etsin minikleri
Meriva Emotion123456 bende haftaya kalp atışını duyacağım inşallah Allah isteyen herkese nasip etsin çok başka bir duyguymuş☺️
Meriva 52-ummu-84 Amin inşallah. Sizinde zamanı geldiğinde sağlıkla kolaylık kucağınıza almayı nasip etsin inşallah amin
Meriva Haticeksmz Evet bana da öyle geliyor. Ama buradaki arkadaşlar sonrasında zamanın çok hızlı geçtiğini söylüyorlar bakalım Allah izin verirse inşallah bizde yaşayıp göreceğiz ☺️
Meriva Selcanunal2004 Hamile kaldıktan sonra hep duam gerçekten Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah amin☺️ Herkes bu duyguyu tatmalı
1mucize Ao526- benim hamileliğimde o kadar ve güzeldi ki çok çabuk geçti hiç anlamadım nasıl bittiğini çok özledim o günleri doya doya yaşamıştım oysaki gebeliğimi.🥲🥹bebeğim doğalı 1 ay 28 gün oldu oysaki daha dün doğum yapmıştım zaman yine çok acımasız…..🎈
Hmyraltnts Meriva Benimde ilk hamileliğim aşırı heyecanlı aşırı hüzünlü karmakarışık duygular içerisindeyim🥹 biraz sürpriz oldu bize hiç beklemediğimiz bi anda öğrenmiştik daha dün gibi ama 28+2 deyiz son 2 ayımız kaldı resmen zaman nasıl geçti hiç anlamadım bile😍 annelik çok değişik birşeymiş karnımda oynaması vs hala alışamadım her seferinde sanki ilk tekmesi ilk oynaması gibi tepkiler veriyorum doğumum geldi ben hamileliğime hala alışamadım😂😂 doğurduktan sonra da çocuğum olmasına alışamam durup durup bu benim mi derim kesin😂 Ablam evlendiğinde ilk 2 3 sene resmen bu senin çocuğun diye sqyıklıyordum her defasında kendimede qynısı olurum😂
Meriva Hmyraltnts Bence ilk hamileliklerin heyecanı duygusu farklı o yüzden inanamıyoruz herhalde ☺️ Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah amin. Bu duygu çok başka ya bende bazen hala hamile olduğuma inanamıyorum ☺️
rabiaozcans Mercimeek hahahaha rahme düşer düşmez öğrenmişiz resmen🫠 stresten çok merak vardı süreçle ilgili. zaman geçtikçe hamileliğe alıştığım için artık eskisi gibi kafamı kurcalamıyor bu durum. e bir de cinsiyetide öğrendik 😁 siz kaç haftalıksınız acaba?
Bulbulyuvasi Benimde ilk hamileliğim. Hamile olarak geçirdiğim de son günüm 🥺 Hepiniz sağlıkla alın insallah kucağınıza ❤️
FatmaE Meriva Benimde ilk hamileliğim 12+5 teyiz bizde ben senin gibiyken öğrenmiştim hamile olduğumu 🥲
Meriva FatmaE Bende 4. Haftamda resmî olarakta öğrendim ama daha öncesinde hissetmiştim resmen çok başka bir duyguymuş ☺️ Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah amin ☺️
Mercimeek rabiaozcans acaba kese görülecek mi bu defa bebek sonra kalp stresliydi kesinlikle benim için :) şuan 11 haftalığız kaçıncı haftanda öğrendin cinsiyeti?
Zynpkcn Aynur_55 bende sizin gibiyim ama suan hani hamile gibi değilim yani bi belirti yok inşallah kalp atışı duyacağız 🥰
Aynur_55 Zynpkcn Bende de pek belirti yok çok şükür arada hafif bulantı oluyor gibi bugün doktora gittim kalp atışı var ama dinletmedi devlet hastanesi olduğu için olabilir 1 ay sonra gel dedi
Sagliklagelkucugum Meriva 37.haftadayım eşim de ben de bazen rüyadaymışız gibi hissediyoruz içimde bir bebek olması, günden güne büyümesi, hayatımıza evimize bir kişi daha eklenecek olması ve çok az zamanın kalmış olması idrak etmekte zorlanıyoruz bazen 😅♥️
Meriva Sagliklagelkucugum Bu şaşkınlık durumları eşlerimizde de oluyor değil mi benim eşimde hala inanamıyor bazen gözleri doluyor ☺️Benim 5+4 sabırsızlıktan bişeyler alaşım geliyor bebeğe sonradan kendimi frenliyorum 🙂 Siz kaçıncı haftada alışverişini yapmaya başladınız
AybarsUmay_ Meriva Benimde ilk hamileliğim her gün günler hiç geçmiyo nasıl doğuma kadar geçecek derken 5 ay olmuş bile anlamıyosun nasıl geçtiğini dün gibi ilk öğrendiğim 🥰❤️
Meriva AybarsUmay_ Bana da şuan vakit geçmiyor gibi geliyor. Allah herkese sağlıkla kucağına alabilmeyi nasip etsin inşallah amin ☺️