Nurrr_142 Tunahan_rumeysa16 bende 16 yaşımda evlendim bir sene bekledik sonra anne baba imzası ile evlendik ama bilemem
Lavinya16 thsz13 28 yaşındayım ve yeni hamileyim, üniversite arkadaşlarım hala evlenmedi kendimi çook hızlı hissederken bu post beni şoka uğrattı, merak etmeyin kesinikle normali bizleriz
Rukiyeaktay Ruyaninprensi ben de 29 yaşında 3. Oğluma hamileyim 🤭😄 sizinkiler kaç yaşindalar. Benim büyük olan 4 buçuk ortanca 1 buçuk yaşinda 23 haftalık da oğluşa hamileyim 😅
Aleynacamoglu Mirayymn 20 yaşında anne olcağımı öğrendim bu yaşımdada inşallah anne olacağım 💙🥹 az kaldı oğluşuma kavuşmaya
Fnyuy Bende yaşları görünce şok oluyorum , nasıl bir nesil geliyor okuncak yaşlarda anne olmaya hevesli, daha kendi büyümeden çocuk büyütücekler, evcilik yaşlarında hayatınızın en güzel yaşlarında yine de siz bilirsiniz 🤷🏻♀️
Ruyaninprensi Rukiyeaktay İki oğlum var birisi 3 e girecek diğeri 4 olacak kısmetse 9+4 günlük hamileyim😍😂
Aaa122 Rukiyeaktay sizin 3. Erkek mi 😂 doktor kıza benziyor demişti diyordunuz kaçıncı hafta da belli oldu erkek olduğu bende 2. Ye hamileyim de cinsiyeti 13. Hafta da kıza benziyor dedi bakalım bekliyorum heyecanla
1prensesannesi_ Mirayymn 17 yaşımda evlendim 17 yaşındayım şuan ve 8 aylık hamileyim 18 yaşıma girmeden bebeğim dogucak 3 ay sonra ben 18 yaşıma giricem ☺️🤭
Rukiyeaktay Aaa122 Ayyy sorma canım valla hep eğitim araştırma hastanesine gittim. Yok cihaz eski net görünmüyor. Yok pozisyonu kötü diye beni 22. Haftaya kadar oyaladılar. Çevrem de erkek olsaydı şimdiye kadar belli olurdu kızdır o dedi beni umutlandırdı 😅. En son salı günü Tıp Fakültesi’ne gittim orada da kıza benziyor dedi doktor ben iyice umutlandım. Ta ki dün detaylıda pipiyi görene kadar 😂😂😂. İşte bizim hikaye bu 3. De erkek 🤭😅 sağlıklı olsun da önemli değil gerisi 🙏 insan farklı olsun istiyor ama Rabbimin takdiri işte. Bakalım sizin ki ne olacak? ☺🤭