Nurrr_142 Tunahan_rumeysa16 bende 16 yaşımda evlendim bir sene bekledik sonra anne baba imzası ile evlendik ama bilemem
Portredekitirtil Mirayymn ilk buralarda takıldığımda bende 21-22 idim zaman su gibi geçti şimdi 27 ime gireceğim hey gidi günler heyy🤢
Snmlsn Tunahan_rumeysa16 çocukken gelin olmuşsun. O yaşta zorla mı evlendirdiler seni? Öğretmenim ve öğrencilerim o yaşta. Anneni babanı şikayet etseydin keşke. Daha kendin çocukken nasıl bebek dünyaya getirdin.
Tunahan_rumeysa16 Snmlsn ailem istemiyordu tam tersi ben istedim ya cahillik kesinlikle aileme de çok psikolojik baskı yapmıştım illa izin alın yoksa öle böyle olur DİE… Asla erken evliliği savunmuyorum eşim iyi allaha şükür sadece bu kadar erken evlendiğime piimanım çok çok. Orta okulu tamamladım ve liseye hiç gitmedim keşke.. Açıktan bitirmek istiyorum inşallah
adatuna Ya çok erken değil mi yaşlar ☹️ üniversite okuyup mesleğinizi edinip çocuk yapmak bana daha sağlıklı geliyor. Elinin ekmek tutması lazım
Lavinya16 thsz13 28 yaşındayım ve yeni hamileyim, üniversite arkadaşlarım hala evlenmedi kendimi çook hızlı hissederken bu post beni şoka uğrattı, merak etmeyin kesinikle normali bizleriz
thsz13 Umut_aras üzülüyorum ama kendime değil elbette erkenden evlenecek kadar nasıl hayatlar yaşanıyor bir yerlerde.. çok üzücü
Snmlsn Tunahan_rumeysa16 Allah yardımcın olsun. İki çocuğun varmış başka çocuk yapma bari. Tabi liseyi filan oku en azından dışardan ki çocuklarına daha çok yardımcı ol büyüdüklerinde. Keşke annenleri dinleseydin demek için çok geç artık. Umarım bundan sonra kendin ve çocukların için güzel adımlar atarsın.
BasimAgriyor Tunahan_rumeysa16 sorması ayıp, ne dediniz de mahmemeden izin aldınız acaba? Çünkü mahkemenin de 16 yaşında evliliğe izin vermesi için gerekli koşullar var. Kendinize zarar verme tehdidi bunlar arasında değil diye biliyorum
ilknuuruucar_99 Mirayymn 23 yaşında evlendim 🦋 şuan 24 yaşındayım ve eylül de anne olucam allahın izniyle 30+5 haftalığız ❤️
_mutlu_anneee_ Mirayymn men 20 yaşındayım 2 aydır evliyim ve 5 haftalık hamileyim glflgçf çok mu gencim kızlarr?
Glcn12 Mirayymn 18 de evlendim 19 da oğlumu doğurdum dün 21 e girdim ikinciye hamileyim biz çok hızlıyız herhalde ya