__mom1 dexter ciddi durumluk bir şey kalmamışki zaten doğum başlamış. Perinatolog doğuma kadar gerekli doğum sonrası için problem olursa yenidoğan yoğun bakım lazım sadece.
Esrahmet dexter benim geceden suyumu patlatmislardi ertesi gün saat 5 te doğum yapmıştım hiç. Bir sorun olmamıştı kızımda
Asel2702 dexter canm benm gece 2 gibi suyum geldi bitmişti sabah 9 da doğdu kızım bekledim bende baya korkma bişey olmaz Allah’ım yardımcınız olsun 🙏
dexter Bhr09 bırakmamak için bayağı uğraştılar, imza atıp çıkıcam dedim 2 saat beklettiler ki doğum başlasın diye. beceremediler, imza atıp önceden takipli olduğum özelde sezaryenle doğum yaptım
Eymeninannesi1808 dexter benim suyum geldi direkt hastaneye gittim nst baktıkar alttan muayene ettiler suni sancı verdiler 8 saat gece 12 de girdim sabah 8 de çıktım Neyi bekliyorlar acaba
Renaaa dexter ay hepsini yeni okudum sonunu okuyunca bi rahatlama geldi Sevindim ya Sağlıkla büyütün inşAllah gözünüzaydın
serensuat dexter suyum gece 4.30da gelmişti hemde şarıl şarıl, bekledik normal doğumu ,kızım 14.00da doğdu normal doğum, benimde sancım yoktu😇💐