Esra7261 Maviii günde 15 tane içmesi intihar olurdu herhalde. Biraz araştırın bence fazlasının zararını.
Maviii Esra7261 “içmiyor” dedim zaten. fazlasının zarar olduğunu herkes biliyordur muhakkak.. içmesi gereken bir ilaç hiç kullanmamasından iyidir. Neyse. dediğim gibi iyi geceler size 🌸
AygyulSina Mervisnese doktorla konusman gerek acikcasi ben 33 haftadayim hala kulaniyorum ama sana gerek gormeye bilir
Elder Mervisnese canım bi sıkıntı olacağını sanmıyorum çünkü daha sonra baba imom omega vermişti ve içinde yine folic asitte vardı tabi yine sen bilirsin ama
Esra7261 FHKK folat seviyesi yüksek biri için zararlıdır. 9. Aya kadar kullananlar folat seviyeleri düşük olduğu için kullanıyorlar. Yani kimine yararlı kimine zararlı 🙄
Efuli53 Mervisnese ben 4.aya kadar kullandım sonrada başık yagı verdı doktor sende öyle devam et. İster balık yagı ıster vıtamın
Mervisnese 8 haftalıkken doktor kalp atışı kese guzel dedi bidahada gitmedim folik asiti sormayı unuttum beğenmedim doktoru of ya
Neroizm Mervisnese devam edin tabii ki. Ben 39+1 de bile hala kullaniyorum omega ve folik asit takviyesi.
Tugbamete Mervisnese ben 34 haftalık gebeyim kullandığım vitaminin içinde hala 400 mg folic asit var doktorum vücut fazla geleni atar dedi bitir sen kutunu ama en kısa zamanda bi doktor bul
Mervisnese Bsrakyc59 fazlası zarar diyorlarda kimisi 12m haftada bırakılması gerek diyor kafam karisti
Bsrakyc59 Mervisnese yok canım başlayacagın multivitaminin içindede folikasit olacak zaten m etme . Bir zararı olmz