Mervisnese Kizlar doktorumu beğenmediğim için 8 haftayken en son gitmiştim degistirdim şimdi 12.haftalik oldum folik asitimden 10 tane kaldı doktor adam akıllı bulamadigim için bu konuda muzdaribim sizce devam edeyim mi folik asite bitene kadar bi sıkıntı olurmu
Maviii Mervisnese folic asit vitamin ilacı tabi ki kullanın, bitince eczaneden tekrar yazdırın hatta..
GamzeCan Mervisnese bana doktorum 12. Haftada bıraktırdı. Bi ay olmus hem ayrıca ikili test falan var bu haftalarda mutlaka bi doktor bul bi an önce canım herkes her ilacı aynı müddet kullanmıyor
mac Mervisnese 12 haftalık bırakıp vitamine geçtim ama kullansan faydasımı olur zararı blmıorm hastaneyi arayıp doktoruna sordurtabilirsin telefonla
Esra7261 Mervisnese ben 11+1 iken gittim doktora artık içme dedi. Başka vitaminler yazdı. Zaten 12. Haftada bıraktırıyor doktorlar diye biliyorum
Mervisnese Maviii 12 haftalik oldum canim bi sıkıntı olmaz demi 10 tane kaldı zaten kimi doktorlar biraktiriyorlar ya
Esra7261 Maviii vitamin diye sürekli kullanılacak diye birşey yok. Herşeyin bir zamanı var. Fazlası zararlı
Mervisnese 12 haftalik oldum bugün ya oyuzden soruyorum 10 tane kaldı içinde bitirsem bi sıkıntı olurmu bebege
Maviii Mervisnese bir sıkıntı olmaz ben 16. haftadan itibaren” Elevit” kullanmaya başladım canım, gebeliğin son 2 ayında ise demir ilacı veriyorlar
Efuli53 Mervisnese ben 4.aya kadar kullandım sonrada başık yagı verdı doktor sende öyle devam et. İster balık yagı ıster vıtamın
Tugbamete Mervisnese ben 34 haftalık gebeyim kullandığım vitaminin içinde hala 400 mg folic asit var doktorum vücut fazla geleni atar dedi bitir sen kutunu ama en kısa zamanda bi doktor bul
Maviii Mervisnese olmaz canım, sonuçta vitamin ilacı dilersen başka multivitamin ilacı olan Elevit ya da Decavit ilaçlarına geçiş yapabilirsin .. sonuç olarak, sıkıntı olmaz evham yapma
Esra7261 FHKK benim doktorum 11+1 iken bıraktırdı. Herkesin bırakması gereken zaman farklıdır. En doğrusunu onun doktoru bilir bence
Maviii Esra7261 ben 16. haftaya kadar kullandım, doktorum öyle ön gördü, folic asitin ne zararı olabilir günde 15 tane içmiyor sonuçta bir tane içiyor. hiç içmemesinden daha iyidir ayrıca... görüşün için teşekkürler. iyi geceler .
Esra7261 Maviii günde 15 tane içmesi intihar olurdu herhalde. Biraz araştırın bence fazlasının zararını.