naneliseker_ yyyyyy 5 haftalikken bebek görünmez rahat ol :)) 25 mm olması şart kesenin o ayrı mesele. 9 mm erken
yyyyyy İnşallah görünür bende biraz araştırma yaptım öyleymiş gerçekten buraya sizlerde yazınca biraz rahatladım herkes için hayırlısı olsun inşallah
MasalAlparslanMom yyyyyy 4.28 çıkmış benim şimdi baktım da.Bı önceki 5.80 di. Arada aslında ilaç vs kullanmadim nasıl düştü anlamadım. Dahiliye doktoru 5.8 lik değeri baz alip 50 mg ilaca başlattı dün yeni kan sonucunu beklemeden
Sedakaya53 Hilal-95 bende aynı ilacı 25 mg başlatıldı 1 ay sorna duruma gore bakılacak mıgde yanması yapıyor mu canım sende de
Hilal-95 Sedakaya53 hyr bende öyle bi sorun olmadı belkı senın mide yanman hamılelıkdedır bı doktoruna sor istersen
Sedakaya53 Yektek22 yok canım göstermedi kendini geç döllenme olabilir dediler vajinal baktılar orada göründü ilk . Korkma endişe etme sen stres edersen o senden etkileniyor
Kubr_21 Ben dün gittin kese var ama bebek oluşmamış dediler bugün gittim aynı hastanenin acil bölümüne bebeğime gördüm kalp atışını billene duydum❤😍