Erken doğumdan veya başka şeyler olacak diye çok korkuyorum. Bebeğim çok aşağıda resmen vajinamda veya tam kasığımda hissediyorum çok hafif hareketler 5.bucuk aylık gebeyim doktora gideceğim randevu aldım ama burdan da bilgi almak istiyorum var mı benim gibi olan ? Ve aşırı ama aşırı derece kemik ağrısı kasık ağrısı bel ağrısı şiddetli yaşıyorum bazen çok korkuyorum akıntım vs de var :(((
Bebeği aşağıda olanlar bakabilir mi
Benimde en baştan beri aşağıda 27 haftalığım. Burada bazı postlarda gördüm çoğu kişinin aşağıda. Bu bir sorun değil sanırım. Stres yapmayın rahat olun ve tadını çıkarın 🌸 ben öyle yapıyorum
Mucizemgeldi bu teşhisi siz mi koydunuz doktor mu söyledi aşağıda olduğunu ?
Mucizemgeldi Aynı durumları bende yaşıyordum ama ilaç ve iğneyle durduruluyor şuan 36+0. Bende çok korkuyordum kendini yormayıp dikkatli ol ilaçlarını kullan birde bol dua 🙏
Mucizemgeldi benim bebeğim de aşağıda idi. Böyle devam ederse erken doğum olabilir dedi. Progestan kullandım şu an 34 haftalık oldum. Cuma kontrol var bakalım son durum nedir. Benim de o haftalar da demişti aşağıda olduğun. Aşırı karın ağrım ve kasıkta batma hissediyordum.
Mucizemgeldi benimde aşağıda hatta detaylı ultrasona girdiğimizde doktor çok aşağıda neyseki rahim ağzın kapalı yoksa gelirdi bu demişti belki değişiyordur bazen kasıklarda hissediyorum bazen daha yukarıda
- Düzenlendi
Mucizemgeldi canım aynı şikayetle acile gittim 1 hafta önce özellikle idrarımı yaparken baskı vardı affedersin hemen elimle ittiriyordum geriye doğru korkumdan özel acile gittm doktor beni hiç vakit kaybetmeden 3.basamak bi hastane git serklaj yapılsın dedi gittim alttan muayene ettiler artık çok geçti dikiş atılamayacak kadar aşağıdaydı malesef almak zorunda kaldılar erken doğumla sonrada kürtaj yaptılar psikolojikmen çok kötüyüm
Keşke randevu almasaydın bence acile git 4 buçuk aylıktı benim bebeğimde:(
Canım ben seni çok merak ediyorum mutlaka dönüş yap olurmu iyi haberlerle inşallah hayatım 🙏
Mucizemgeldi merhaba bende 22 haftalık gebeyim aynı sorunu yaşıyordum aşırı korktum iki gün önce doktora gittiğimde tamamen bebeğin durduğu yer ile alakalı dedi başı tam göbek hizanda ayakları aşağıda ondan orda yoğun hissediyorsun dedi. Bu durumda korkacak bi durum olmadığını bebek hareket ettikçe konumunu değiştirdikçe düzelebilirde sürekli orda durmakta isteyebilir dedi. Sende sadece daha çok kasık ve vajinada baskı hiissedersin birazda ağrın olabilir ama korkacak bir durum olmadığını söyledi.Ve genelde çok sık karşılaşılan bir durummuş 3 hastadan 2 si bu şikayetle gelir dedi🙃