• Gebelik
  • Hafta ve kac kilo aldınız

• Düzenlendi

32+1
Şimdi 64 ile hamile kalmıştım sonra 62′ye düştüm şimdi hamile kaldığım kilodan hesaplarsak 13 kilo almışım ama eğer 62′den hesaplarsak 15 kilo almış ve doktorum bana sürekli kızıyor az ye kız diyor ne yiyorsun da bu kadar çok kilo alıyorsun diyor Ben de hocam su içiyorum su bile kilo aldırtıyor demek ki diyorum 🤤

Fuhrer ben 21 haftadayim daha henuz kilo almadim 49.8 ile basladim en son tartildigimda 49.2 idim bebegim besleniyormudur ?

21+2 tam 5 kilo aldım… anlamadığım çok iştahlıda değilim neden kilo alıyorum kolestrol 286

29 hafta +7 kilo 😂

15 hafta -3 😀😀

Nursena2023 peki bu nasıl oluyor tam olarak ? Benim sadece göğüslerime dolan hacim rahmimin genişliği ediyor 3 kilo 🤣 16+4 bu gün ve 4 kilo almışım 56 dan 60 oldum. Yani hiç kilo alınmayışını çözemiyorum kusma falan mı oluyor mesela karnınız hiç çıkmadı mı ? Maşallah diyelim tabi sağlıkla gelsinler de

Meeryem sizin gibi olan çok insan var bünyeyle alakalidir

Meringo 16. Haftaya kadar bende hiç kilo almadım hatta mide bulantisindan kilo bile verdim şimdi buzdolabının önünde sabahliyorim 😅 mutfağa adım atmasam kilom sabit kalır

Betbet3434 o kiloların dağılımı var internetten bak görürsün ☺️

Fik aynı durumdayim canım sürekli meyve aseriyor yemek yemeyip su içsem ve meyve yesem de yarıyornsjajahahahha

• Fik bunu yanıtladı.

29+2 deyim hiç kilo almadım2 kilo vermişim