Eksijelibon Biomuallime giderdim ama denizle otel dip dibe olmalı. Yani ısındıgınız an odaya geçebilmelisiniz ona çok dikkat edin. Sırf yazlıkla deniz birbirine uzak diye gitmedim tatile
yarenakca Biomuallime bende 35. Haftamdayım ve kamp tatili yapmak gibi bi hata yaptım. 1 gün zor dayandım 😂 evet eğer otel yakınsa çok daha rahat edersin 😊
Edolili Biomuallime Cesaret edemedim ben. Tehlikeli geliyor enfeksiyon kapmak, sıcak çarpması, mesafe, ani birşey olsa doktoruma hemen gidememek. Son haftalar herşey olabilir ama doktorunuza da danışıp öyle davranın . İyi tatilleriniz olsun 🌼
Senagrbnv Biomuallime Yüzmek doğuma çok yardımcı.Yüzün bol bol🙏 denizden çıkınca mayonuzu değiştirin ama mutlaka.Birde çamaşırınıza birkaç damla nioli yağı damlatın enfeksiyon önlemesi için
Eksijelibon Biomuallime o zaman bir şey olmaz canım . Sabah 8-10 arası girersin. Sonra akşam 5 e kadar dinlen. Sonra 5-7 arası yüz. Keyfine bak mis gibi iyi tatiller♥️♥️
Biomuallime Edolili bende cesaret etme ile edememe arasındayım 🥰 ama evde 8 yaşında bi Oğluşum var ona kıyamıyorum çok istiyor
Edolili Biomuallime benimde minnoşum 3 buçuk yaşında ben doğuma girmeden beraber havuza gideriz ben onları izlerim, doğumdan sonra yaz bitmeden haftada 1 babasıyla havuza yollarım diye vicdanımı rahatlamayı düşünüyorum 🥰