Mutluemos 1melekannesi3858 kız varsa evde ye gitsin amannnnn zaten hava sıcak adamın canı istemiyor bisey yesin biraz katmer domates salatalık çay afiyet bal şeker şifa olsun
Mutluemos 1melekannesi3858 helal hoş olsun kardeşim🌸 çok şükür anneme geldim doğum için Allah ondan da senden de razı olsun herseyi yapiyor elhamdülillah binlerce kez şükürler olsun burda yiyorum herseyi evde koku geliyor diye yiyemiyordum
Mutluemos 1melekannesi3858 dün bir doktora gittim bebek şişko yaşın küçük doğum yapamazsın dedi bebek de 3300 olmuş bu kiloda normal doğum olmaz mı yeme bebek kilo almasın dedi
Seastar88 Doktorlar üzümü ilaçlanma yapıldıgında en cok içine çeken meyve olarak gordugu ıcın cok önermıyorlar.Artık beyaz sirkelerle yıkayarak cok nadir yıyorum ama korkuyorum yine de🤷🏼♀️
Mutluemos eylulmihrasmom 38 yokum ama 39 varım 😂😂😂🤦♀️ kız gelmiyor bu bebe üstüne üstlük üzüntüden bütün vücudum yara dökmüş kaşına kaşına bir hal oldum doğum anında bile kasinirsin dedi ebe
semaa_ Mutluemos oha ne alaka ya 3300 gayet de normal hem ölçümler genelde fazla çıkıyor doktor biraz sallamış olabilir mi acaba
eylulmihrasmom Mutluemos 😂😂 zamanı var annesi hayırlısıyla sağlıklı zamanda gelsin inşallah mavi tesbihi unutmadım çek bol bol😍
Tugraseda Busakturk şeker oranı yüksek olduğu için fazla yemeyin. Porsiyon kontrolünüz olsun. Gebelikte vücut insülin üretimine karşı daha duyarlı olduğundan fazlası zarar onu diyolardır belki gerçi insan bir oturuşta ne kadar üzüm yerki
Mutluemos eylulmihrasmom yaaa sen o kişi misin nasılsın iyisin inşaAllah vallaha aklıma geldikçe dua ediyorum Rabbim yar ve yardımcın olsun inşaAllah sağ salim sağlıkla vaktinde kucağınıza almayı nasip eder Rabbim
eylulmihrasmom Mutluemos evet 🥹 hastanede yatıyoruz hala doğumu durdurdu doktor 25+1 olduk artık ne zamana kadar giderse insallah🤲🏻 durumumuz daha iyi çok şükür. millet 42ye kadar doğuramıyor benim sabırsız kızım 22den beri gelmek istiyor🥲
Masal-10 Busakturk Şeker oranı yüksek ya az ye canım yada aralıklı ye bir sıkıntı olacağını düşünmüyorum
Mutluemos eylulmihrasmom o kadar çok bekledik ki annesi onu ❣️ ne kadar çok sevildiğini hissettiği için artık durmuyor sen üzülme yine duamda olacaksınız inşaAllah Rabbim evladınızı size bağışlasın acısıyla imtihan etmesin
eylulmihrasmom Mutluemos amiin insallah canim Rabbim hepimizin evladını bağışlasın sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin 🤲🏻🤲🏻❤️❤️ ah hemde ne çok bekledik🥲
Mutluemos eylulmihrasmom hangi hastanedesin var mı bir ihtiyacın rican peki yemek yiyor musun yoksa canın istemiyor mu