miray_aden Beyzaanur5 masallahi var 3500gr dogum diyorlar diye biliyorum zaten ☺️ Iyi buyumus allah nazarlardan korusun 🤭
Beyzaanur5 miray_aden sezeryan falan der mi acaba bende yemeyim diyorum ama anca kilo aldırıyorum yiyorum 😂😂
Mrv001 miray_aden 33+3 haftalıgız 1590 gram boyu da en son 38 santimdi bir aydır sormuyorum boyunu kiloya takıldığım için boyu sormayı unutuyorum hep
Nrfsn46 miray_aden 31+2 haftaligiz brokoli kadarız ama kilomuzu boyumuzu pazartesi ogrenicez inşallah
Gullblk miray_aden benim doktorum 9 ay boyunca her seferinde kağıdıma yazdı ve söyledi söylemesi gerekiyor bence de evet hesaplaması dediğiniz gibi ama ben bunu bilmek zorunda değilim bence doktorumuzun söylemesi daha doğru
Gullblk Youngmotherr Bende 35+1 48 cm ama 2590 gr dı sanki biraz bana kilosu az geldi sizi görünce birazcık rahatladım sanki
Youngmotherr Gullblk canım haftasıyla uyumlu gidiyorlar canını sıkma ❤️ Bende çok korkuyordum ama bu haftalarda bu kadar kiloda oluyorlar fazlası da zarar
Gullblk Youngmotherr Haklısınız Doktorumda öyle dedi Uygulamada da kilosu ideal fakat çevre işte ister istemez dinliyorum yani dediklerini