Ozdbtl Ulvana benimde öyleydi 32. Haftamda 1700 gramdı kızım, bugün 35. Hafta kontrolümüz vardı 2500 gram olmuştu. Toparlıyorlar
1cicekgibi Selin4458 Hep son haftalarda daha hızlı alıyor diyorlar inşallah sağlıkla büyür, Doktorunuz ne dedi? Benim de 31+6dayız 1480 gr ve benim biraz moralimi bozdu doktorum açıkçası o yüzden merak ettim
Selin4458 1cicekgibi inşallah. perinatoloji ile görüşmemi istedi bulunduğum yerde yok ama başka ilde gideceğim.
1cicekgibi Selin4458 Anladım, beni de yönlendirdi perinatolojiye. Toparlanacaklarına inanıyorum ben.. 🙏🙏💓
1cicekgibi Selin4458 Merhaba tekrar, ben perinatolojiden öncebaşka bir kadın doğuma gittim daha iyi bir hastaneye ve değerler normal çıktı. Belki denemek istersiniz diye düşündüm cihazdan kaynaklandı
Ikimelekannesi38 34te gitmistim su an 36dayim . 34te 2600 boyuda 50 dedi . Uzun boylu bi kizin olcak dmsti
Mummumlilo Benim geç döllenme olmuştu ama bebeğim 5 gün ileride artık 😇 32+2 2040 gr olmuş doktorum çok iyi gelişiyor dedi ama tuhaf olan ben kilo almıyorum 1 buçuk aydan beri bir kilo almışım sadece
Beyzaanur5 miray_aden benim bebeğim geçen hafta 35 haftalık 3024 gr dedi şimdi yarın randevum var yarın bakalım kaç çıkacak sizce kilosu nasıl 😍
miray_aden Beyzaanur5 masallahi var 3500gr dogum diyorlar diye biliyorum zaten ☺️ Iyi buyumus allah nazarlardan korusun 🤭