Nisanyagmurum Kızlar dün ameliyat oldum Tampon zorladı sadece sabah aldılar onuda biraz rahatladım sanırım bugün cikariZ olacaklar korkmayın bir gece sıkıntısı var
Hnd3535 Nisanyagmurum bende haftaya olacağım sanırm. Nasıl bir tampon spanç mı kanama olmasın diye mi koyuyorlar ki ne kdr anestezi altında kaldınız
AmineSH Hnd3535 15-20 dk süren bi işlem demişti doktorum bana uyuttular ameliyattan önce sonra da uyandırdılar kısa süren bi işlem sadece ilk gün ağrım oldu ama oda hafif hafif öyle bi sıkıntılı işlem değil
1melekannesi3858 AmineSH tampon koyuyorlar canım.ben 18 hafta 4 günlük iken oldum.tamponu çıkarmak çok zor ama çok şükür ben olali baya oldu şuan ben 32 +2 haftaligim
AmineSH 1melekannesi3858 dikişinizin ne zaman alınacağını söyledi mi doktorunuz haftaya gidince soracam ben
Nisanyagmurum AmineSH 36. Haftada alıyorlar diye duydum sormadım bende ama o vakitleri görelim insallah hayirlisiyla
Nisanyagmurum Ben hala hastanedeyim salı günü ameliyat Serklaj oldum ultrasonla bakicaz diyorlar başka bişi demiyorlar
Yagmurmeric Nisanyagmurum benimki acayip kötü bı travma bıraktı Cook zordu yatırdılar hatta ama bende bı tek böyle olmuş normalde çok basit acısız bı işlem korkma ama ben hastaneyi inlettim çünkü benim dikişimi tecrübesiz biri almaya kalktı ip koptu yarışı düğüm olup iyice içeri kaçtı derken çok zor geçti