mybaby4 crazymommy 5 aylikken kuzum kalbi durdu🥲 ondan önce de 3 gebelik kaybım vardi erken haftalarda. (5 7 8. haftalar ) Bu bebek benim her şeyim olacak cinsiyeti ne olursa olsun tabii ki🤲🥰
crazymommy mybaby4 Tahminlere hiç aldanma bence özele mi gittin ? Özele gidersen doktordan rica et kan akımı var mı diye baksın, bazen pipi ile kordon karışıyor, kordonda kan akımı var .. Eğer orda kan akımı çıkmassa pipidir o
mybaby4 crazymommy özele gidiyorum kuzum. Baktı direkt bu bebek erkek dedi. Sorna düşündü inceledi kordon mu diye bakiyorum dedi kordon burada olamaz bu pipi dedi ama 10 gün sonra gel netleşelim dedi. Hocam şu an yüzde kaç dedim 80 dedi o da
crazymommy mybaby4 5 aylıkken miii inanmıyorumm nedeni neymiş? Çok üzüldüm çok büyükmüş insan bağlanır fazlasıyla 😔😔
mybaby4 crazymommy kromozomlar eşleşirken yanlış eşleşme olmuş dediler. Kromozomal bi rahatsızlık dediler. Uzun uğraşlar sonucunda kan pıhtılaşması da çıktı 4 gebelik kaybindan sonra şimdi kan sulandirici kullanıyorum kuzum şükür 13.haftama yeni girdim🤲
crazymommy mybaby4 Anladım canım Rabbim veriyor o alıyor bu dünyada yiyecek ekmeği yoksa bişeyler sebep oluyor. İnşallah cennette seni karşılar yavrun ❤️ Rabbim sağlıkla sıhhatle kavuştursun evladına 🥰🥰😍❤️
mybaby4 crazymommy inşallah 🤲🥰 Yazacağım mutlaka🙏 1 haftamız var o zaman 14 haftalık oluyorum inşallah net öğrenirim
dolunayes mybaby4 askim bebek yapisi vs bakiyorum ben Teorilerde de erkek Nub teorisi tutacak diye bisey yok ki O an dik cikmamistir organi ;)
crazymommy dolunayes Benimkilerde ne çıkıyor canım bir bakar mısın 🥰 Herkes kız diyordu kemik yapısına da https://www.hizliresim.com/tgnfrl0 https://www.hizliresim.com/lros43p
mybaby4 dolunayes valla bak yerimmmm seniii🥰🙏🥺 inşallah amin Rabb’im hayırlı sağlıklı bir erkek evlat nasip et🤲 bana ve @dolunayes kardeşime 🤲♥️🥰
Adenks dolunayes  bak sen benim bu resmime bakmadın😂sence nedir cinsiyeti
mybaby4 crazymommy @dolunayes bana baştan beri erkek diyor. Erkek çıkarsa tahmincilerin krali olarak ilan edeceğim kendilerini😄♥️♥️♥️
crazymommy mybaby4 İlk bebeğindedemi erkek istiyodun canım? 😍 Benim de içimden hep kız geçiyordu çünkü kızlar aşırı tatlı geliyordu böyle pembik pembik süslü süslü giydirmek istiyodum saçını yapmak istiyodum falan. Erkek isteyenlerin sebeplerini aşırı merak ediyorum kendimi erkek bebeğe özendirmeye çalışıyorum da o yüzden 😂 Kız erkek farketmez sağlıklı olsun hayırlı evlat olsun ama insanın içinden bişey geçiyor ya erkek geçenlerin neden erkek geçiyor merak ettim 😂 benim kız isteme sebeplerim bunlardı
dolunayes mybaby4 zaten erkek dedi doktor sende beni ilan ettin :) buraya ne bakiyosun doktor demis :)
mybaby4 crazymommy ben eşim için hep kız istiyordum ilkinde. Eşom aşırı kız istiyordu bunda da kız istiyor. Hayali hep kızı olmasi ayni yerde calismasi kendi mesleğini ona devretmesi falan filan🥰 Özellikle kendimi oğlum ya da kızımla hiç hayal edemedim düşünemedim açıkçası. Şu anda da öyle bi hissim yok. Sadece vefat eden oğlumun yeri dolsun istiyorum. Bir de annem rahmetli rüyamda görmedim taa ki bebeğimi kaybedince annemle sarı cılız bi oğlan çocuğu görüyorum sürekli. Tamamen psikolji ve duygusallik ağır basıyor bende.