Aaa122 crazymommy aynen nub u düz benim ki de Bmyle dur atayım sana ondan kız diyorlar bu ultrason kaçıncı haftaya ait
mybaby4 crazymommy gördüm postunu ama o zaman henüz bu aşamada değildik biz🤣🤣 şimdi yüzdelik verdi mi doktor yoksa net mi
crazymommy mybaby4 Yok canım bacakla paralel bak sana erkek nubu atayım anlarsın ozaman farkı https://www.hizliresim.com/svk0r39
crazymommy mybaby4 Kendi doktorum kesin erkek dedi 17. hatada sonra bir doktora daha gittim o da erkek dedi kesinleşti artık heralde 🥰
imeaeb mybaby4 Adı üstünde siz de söylüyorsunuz teori …. Tabiki doktora inanacaksınız ancak 16′ya kadar yanılma olur bunu da atlamamak gerek
mybaby4 crazymommy evet inşallah hayırlısı olsun tabii ki ama kalbimden geçen o🤲❣️ yüzde 80 iyi bi oran ama bu tahminler kafamı karıştırıyor
crazymommy mybaby4 Tahminlere hiç aldanma bence özele mi gittin ? Özele gidersen doktordan rica et kan akımı var mı diye baksın, bazen pipi ile kordon karışıyor, kordonda kan akımı var .. Eğer orda kan akımı çıkmassa pipidir o