crazymommy Aaa122 Haa anladım 😂 Hayırlısı sağlıklısı olsun İnşallah canım Rabbim gönlündekini nasip etsin 😍 Kaç haftalıksın
Aaa122 crazymommy 1 hafta önce gittim 13. Haftaya tam girdiğim de özele gidiyorum o yüzden 3 hafta sonra giderim hem de kesinleşmiş olur muayen ücretim 500 o yüzden yakın vakitte gitmek istemiyorum
Damla000 mybaby4 bizimde böyledi 21 haftalığız şimdi kesin kız erken olduğu için erkek olarak görmüş olabilir bizim 17. Haftada kesin olarak söyledi
crazymommy Aaa122 Özele gitme benim muayeneme 1 hafta varken ben dayanamadım devlete gittim ilk orda öğrendim 1 hafta sonra kesinleşti özelde 😂
dolunayes Adenks kiz dicem yine:) kese nizami duzenli erkek olsada yanildigimla kalirim ya bebis kafasi kendi yapisi kiz abi ben napim :)
Kbr_sn mybaby4 yani bilmiyorum erkek sese pipisi küçük bir erkek galba nub a göre daha dik açılı ve büyük çıkıntı olmalı 😂😂
Bgemm mybaby4 12 haftalık goruntulu o hem 12 de hem 13 de soyledı. Perinataloji muayenesinde ki doktorum da erkek dedi bakalım yarın kendı doktorumdada kontrolum var o ne diyecek
Bgemm Benım Çin takvimi Falan tuttu yas ile yapılan bu hesap vardı o tuttu. Kese seklınde 6. Haftada bakan arkadaslar vardı o tuttu
Bgemm mybaby4 tabi yazarım ınsallah hepimizin gönlünden gecen olur saglıkla insallah. @Hatice_123456 @ZeynepNur5274 @oznuripek bilen 3 kişi bende😍😍😂
Rzgrn_Annesi133 Ayce09 senin adına bu postum kız olursa vallahi artık seni cinsiyet tahmini kraliçesi ilan edeceğim😹💘