Ayce09 Rzgrn_Annesi133 Allah ne diyim sana 😂😂 doktor bakarken incelesen anlarsın aslında neresine bakıyo neresini ölçüyo baş göbek ve bacak boyuna bakar doktorlar
serensuat @dolunayes Canımm bizede bir tahmin yapabilir misin rica etsem 💐💖🌸 şimdide teşekkür ederim, 9+3 haftalığız teyzesi https://www.hizliresim.com/7qk2ifa https://www.hizliresim.com/jzgqojw
Ayce09 Rzgrn_Annesi133 ayy yok n üstteki bacak arası görüntü tuaf sadece birleşşmiş sen onu baş sanıyosun bebege benzemmiş gibi alakası yok bacak arasında kız bildiğin yan tut işaretli olan yerin karşısına bak iki bacak arası ölçüm yapmış doktor bi bacağı
mybaby4 Kbr_sn valla bu kadar yorumdan sonra kendimi kıza hazırladım artık 🤣 nub a göre erkek diyen yok peki dr neye göre yüzde 80 erkek dedi
Kbr_sn mybaby4 yani bilmiyorum erkek sese pipisi küçük bir erkek galba nub a göre daha dik açılı ve büyük çıkıntı olmalı 😂😂
dolunayes Aaa122 bana erkek gibi geldi Bilgilerle de bakayim Esinle dogum tarihin. Son adet İlk beta rakami
Aaa122 dolunayes 21.05.1993 13.08.1989 (eş) 03.04.2023 adet Betam yok direk ultrason da baktı keseyi kalp atışını gördü o yüzden istemedi
Aaa122 dolunayes 11. Hafta ile 13. Hafta da ki görüntü de nub u değişmiş mi sizce o kafamı karıştırdı
Aaa122 crazymommy çenesi sivri olursa kız mıymıs. Benim ultrason da çenesi sivri değil kafası çıkıntılı değil yuvarlRk ama bana kız dedi burda ki tahminciler 😂😂 çoğunu sallıyorlar mı ne
mybaby4 Acemiiiii bana dr yüzde 80 erkek dedi. Ama burda erkek diyen yok yorumlar hep kız. 13.haftadaýim henüz haftaya çarşamba gideceğim bakalım. Senin durumun nedir bacim😄♥️ Dr ne diyor burası ne diyor
Adenks dolunayes  bak sen benim bu resmime bakmadın😂sence nedir cinsiyeti
dolunayes Adenks kiz dicem yine:) kese nizami duzenli erkek olsada yanildigimla kalirim ya bebis kafasi kendi yapisi kiz abi ben napim :)
Acemiiiii mybaby4 bana doktor kıza benziyor sadece dedi. Üzerinde durmadı çünkü ben hiç sormadım cinsiyeti. Ama şu nub bilmem nesine bakarsak dik değil yataydı gördüğüm 😁😁