umutkaplidunyam Esraytap 3450 kilo 🥺 ne bileyim cok dar kemik aşağıda falan dedi ya madem öyle daha almam yeterliyse :)
Esraytap umutkaplidunyam başka bir doktordan daha fikir al istersen için rahat etsin sezaryen olacaksa da
Esraytap umutkaplidunyam sen nasıl hissediyorsan ne istiyorsan onu yap. Eğer normal doğum istiyorsan bir doktora daha git bence. Ama önemli değil diyorsan devam et madem. Hayırlısı olsun inşallah
Dlkzz umutkaplidunyam ben pijama takımı almıştım beli ayarlanabilirdi ve çok rahat ettim. Çamaşırım da yüksek belliydi sezaryen izine denk gelmedi.
umutkaplidunyam Dlkzz pijama takımı daha kullanışlı oluyor belli ki bi tane daha alıp eklicem teşekkür ederim :)
umutkaplidunyam Esraytap normali o kadar istiyorum ki onca yürüyüş yaptım aylardır hurma ananes maden suları daha neler yani anlamadım hayırlısı artık ne diyim
umutkaplidunyam Esraytap burda devlette randevu bulmak o kadar zorki anlatamam sana o yüzden özele gidiyorum 🥺
Beigebaby umutkaplidunyam bende sezeryan doğum yaptım elbise çok rahat oldu , sonda çıkarılıyor sonra tuvalete git gel falan daha rahat oldu elbiseyle.