Minis122 ikiprensannesi__ anladim cnm bas asagi donukse bulunmasi zor oluyor kalp atisinin benimde ntsde ole cunku sen icini ferah tur guzel şeyler düşün. Stres yapma. Allah’ın izniyle iyidir bebegin
1melekannesi3858 ikiprensannesi__ aynen oyleydi canım iki gün neredeyse çok az hissettim hatta dediğin gibi yok gibiydi hastaneye gitmeye bile karar vermiştim ki sonra düzeldi eski halini aldı ben şuan 32+2 haftalık oldum.
ikiprensannesi__ Tgcgkhn gittim canım çok şükür iyi dedi suyu iyi kordon felanda görmedim dedi nst bağlandı normal bişey yok dedi
Tgcgkhn ikiprensannesi__ bizim panik atak olmamızdan kaynaklı bu ya çok şükür iyiler aşırı uyku dönemiymiş bu zamanlar
ikiprensannesi__ ikiprensannesi__ dua eden herkesten Allah razı olsun çok şükür iyiymiş suyu iyi dedi kordon görmedim dedi hareket hala etmiyor ama nst bağlandı biraz etti sıkıntı yok dedi hareketleri de duzelirse inşallah bir an önce
ikiprensannesi__ Tgcgkhn ya bilmiyordum ya ben devlet takipliyim doktor doğru düzgün bilgi vermiyorki neyin ne olduğunu bilim innaki muaynem 1 dakika anca sürdü ama iyi dedi işte çok şükür
Tgcgkhn ikiprensannesi__ özele gitsen daha iyi olur ama şartlar işte yalancı doğum sancıları başlayacak daha eyvah valla
ikiprensannesi__ Tgcgkhn keşke keşke şuan en ucuz hastane 600 lira muaynesi bir kez gittim hamileliğimin başında ozaman 300 liraydı şimdi çok arttı gidebilecek durumda değilim maalesef 🥺