ZehraTurkdonmez Cananberat777 ben de oda yapma taraftarıyım ama eşim zaten doğunca ilk etapta yanımızda yatacak hemen odaya gerek yok dolap yeterli diyor
Tinii_minii_mom ZehraTurkdonmez benim eşimde öyle zaten yanımızda yatcak park beşik yeter diyor ama zamanı gelince almaya kalsak her şey üç katı olcak
Cananberat777 ZehraTurkdonmez bızde öyle düşünmüştük ama suan ayırmak o kadar zor ki 4 yaşında hala bizim odada yatıyor kardesı gelınce ne yapıcaz bılmıyorum bebekken odasını ayırmak daha kolaymış
Gizmmis Ben 4 kapak 3 çekmeceli dolabı 4500 aldım Ankara’da hanımlar eğer düşünürseniz yer numarası atayım
Aysensrkan minikmucizeemaak aynısı vivensede var gardolabı ve şifonyerin daha uygun fiyatlı vivenseden almayı düşünüyorum RABİ DİVA COUNTRY 4 KAPAK 2 ÇEKMECELİ GARDIROP yazıp bulabilirisiniz
minikmucizeemaak Aysensrkan Malesef aldım kargo da şuan bir kaç güne teslim olacak. Nasip böyleymiş daha önceden bilseydim keşke💙
minikmucizeemaak Aysensrkan Öyle tabi. Sağlıkla büyütelim özenle hazırladığımız odalarında bebişleri 💙
Gizmmis ZehraTurkdonmez maalesef internet sayfası yok küçük bir dükkandı zaten öyle gezerken keşfettiğimiz bir yer oldu
Oznurdediler __mom1 ben vivence den aldım 4 kapaklı col büyük değil ama çocuk odası için çok ideal yanına da 5 çekmeceli sifonyer aldım ikisi 3kusur bin tuttu. Malzeme olarak araştırdım hepsi aynıydı devasa paralar vermeye gerek yok bence. @ZehraTurkdonmez
Oznurdediler ZehraTurkdonmez ben burada foto atmatu hiç beceremiyorum maalesef:)) vivence sitesine girince bir sürü çıkıyor dolap ben beyaz siyah düğmeli 4 kapaklı 2 çekmeceli modelden aldım aynısının da çekmecesinu direk bakabilirsiniz fiyat oldukça güzel 🌸
Hzzz Sevvalyel katılıyorum marka olarak yorum yapamiycam ama bebek odalarinda olmasi gereken mobilya kesinlikle mdf olmalı.İlinizde almila varsa cok cok kaliteli mobilyaları yada ikeadan da tercih edebilirsiniz ikea modelleride cok saglam