ZehraTurkdonmez Kızlar bebek odası için gardrop bakıyorum özellikle beyaz sade güzel bir model istiyorum ilk etapta oda yapmayacağım ama güzel bir gardrop istiyorum alan memnun kalan var mı link atar mısınız
Eliifcey ZehraTurkdonmez İKEA’nın pax dolabı var çok güzel ona bakabilirsin içini istediğin gibi kendin tasarlıyorsun
Havvaca ZehraTurkdonmez Rabi diva aldım ben çok güzel 210 cm olanı tavsiye ederim kesinlikle.trendyolda da var ama ben kendi sitesinden aldım daha uygundu
minikmucizeemaak ZehraTurkdonmez Bende Rabi mobilyadan aldım trendyoldan daha gelmedi kargoda ama internetten bulup atayım 210 cm aldım bende
minikmucizeemaak ZehraTurkdonmez Şöyle aldım indirimdeymiş şuan, kulpları da yatakla aynı renk aldım değiştiricem
__mom1 Eliifcey fiyat olarak nasıl biz spotçu tarzı bir yerden daha uyguna alabilir miyiz diye düşündük ama 🤷♀️🤷♀️
ZehraTurkdonmez Havvaca trendyoldan baktım ona hoş duruyor kendi sitesinden derken Google üzerinden mi aldınız
Havvaca ZehraTurkdonmez Rabi mobilya yazın kendi sitesi çıkıyor Google’a baya fiyat farkı var Trendyol ile 210 cm olanı öneririm
Eliifcey __mom1 ben 7.500₺ civarında bir ödeme yaptım. İki kapak olarak tercih ettim çok kullanışlı 3 çekmece 1 sepet çekmece üst kısmı askılık yaptırdım görsel nasıl ekleniyor bilmiyorum görsel eklerdim☺️
Oznurdediler __mom1 ben vivence den aldım 4 kapaklı col büyük değil ama çocuk odası için çok ideal yanına da 5 çekmeceli sifonyer aldım ikisi 3kusur bin tuttu. Malzeme olarak araştırdım hepsi aynıydı devasa paralar vermeye gerek yok bence. @ZehraTurkdonmez
ZehraTurkdonmez minikmucizeemaak çok güzel tam da kafamdaki tarz almışsınız ürünleri güzel günlerde kullan canım inşallah 🌸🙏🏼
Aysensrkan minikmucizeemaak aynısı vivensede var gardolabı ve şifonyerin daha uygun fiyatlı vivenseden almayı düşünüyorum RABİ DİVA COUNTRY 4 KAPAK 2 ÇEKMECELİ GARDIROP yazıp bulabilirisiniz
ZehraTurkdonmez AsyA_34  yapabildim mi resim yüklemeyi bilmiyorum ama trendyolda şöyle bir takım gördüm hem ileriye dönükte kullanabilir fiyatı da makul
__mom1 Eliifcey teşekkür ederim yarın biz de eşimle bakıcaz daha uygun bulamazsak aklımda olsun direkt internetten sipariş edeyim 🙏
Cananberat777 ZehraTurkdonmez ımkanın varsa oda yap ben yapmadım o zaman 3 bıne alcagım oda suan 25 bın bin pısman oldum almadığıma bende o zaman bi şifonyer yeter bana demıstım ki yetıyordu da ama sımdı bı bebegım daha olcak yemın ederım gardrop alsam yatak yok yatak alsam gardrop yok hepsini almakta cok güç suan 😢
ZehraTurkdonmez Cananberat777 ben de oda yapma taraftarıyım ama eşim zaten doğunca ilk etapta yanımızda yatacak hemen odaya gerek yok dolap yeterli diyor