Hanımlar merhabalar, hepinize çok teşekkür ediyorum destekleriniz ve açıklamalarınız için. Konuyu acı bir şekilde tüm hatlarıyla öğrenmiş oldum. Bugün harika gelişmeler oldu çok mutluyum 😍😍🥹🥹🥹
Bugün başka bir doktor amcaya gittim, bu doktoru dün aradığımda durumumu söylemiştim ona, ben tam bilmiyorum rapor işlerini ama bi sorarız kızım demişti. Ayy gider gitmez tüm detaylarıyla konuyu hatırladı ve sekreterine sordu, sekreteri de kurum sekreterinizin size söylediği 32 hafta raporu gereksiz ifadesi çok yanlış bir bilgi, 5 hafta rapor hakkınız yanmış oluyor dedi. Sonra çözmeye çalıştı sorunu. 30lu haftalarda hastanede girişiniz var mıydı dedi, ben de 30+6da uçak için uçuş raporu almaya geldiğimi hatta raporumu da kendisinin düzenlediğini hatırlattım sekreter hanıma. Beni hatırladığını söyledi, bu girişiniz üzerinden 32. Hafta çalışabilir raporunuzu düzenlerim ama o zaman size bakan doktor şu an tatilde olduğu için doktor tatilden döndükten sonra yapabiliriz dedi. Ben ağlıyorum bir yandan hala. Sonra doktor amca beni muayeneye aldı varya inanamadım 3 boyutlu ultrasona gittiğimde bile böyle büyük ve detaylı gösteren cihaz görmemiştim resmen kızımın yüzünü tamamen gördüm çok mutlu oldum 🥹🥹🥹 devlet hastanesinde böyle bir cihaz görünce gerçekten inanamadım çok çok mutlu oldum 😍😍 o sırada sekreter hanım doktor beyin üzerine 30+6daki girişiniz ile çalışabilir raporunuzu düzenleyebildim diğer doktorun tatilden dönmesine gerek kalmadı demesin mi🥹🥹🥹🥹 ayy ben bu sefer mutluluktan şaşkınlıktan deli gibi ağladım 🥹😍😍 o kadar dua ettim ki doktora da sekreterine de.. sonra raporun teslim edileceği birime gittim, oradaki personel beni uyardı, sekreterlere bu konuda eğitim veriyoruz ama bu sizin yaşadığınız sorun ilk değil daha önce de başka bir personelin 5 haftasının yanmasına neden oldular dedi. Şu konuda da tekrar tekrar uyardı: hastaneden çıkmadan doğum raporunuzu bize gönderin, biz bir sorun var mı diye hemen kontrol edelim, onay verirsek hastaneden çıkın yoksa tüm izinlerinizde ve doğum sonrası kullancağınız ücretsiz izinlerde bile sorun çıkıyor dedi. 30+6da İyi ki uçak için rapor almaya gitmişim iyi ki doktor amca ve sekreteri denk gelmiş bana şükürler olsun 🥹🥹🥹 bizim sekreter de hala özür dileyeceğine madem düzenli kontrole gidiyordunuz gitmişken raporunuzu da alaydınız ya dedi bugün bana utanmaz. Beni bu kadar ağlattı hakkımı helal etmiyorum ona..