Supersmomm YamacDemirinAnnesi yaa nasıl güzel büyük bir heyecan vardır simdi darısı basımıza inşallah 😍 Bizim daha temmuzun başında doğum çooook vaar 😔
Hbb YamacDemirinAnnesi her sabah uyandığımda YamacDemirinAnnesi benim bebişte kordon dolanmış oyuzden hep stresliyim ama daha çok onla kavuşmanın heyecanını yaşıyorum 👶🏻😊
YamacDemirinAnnesi Supersmomm hemde nasılll ya çok değişik bir duygu 😍 Allahım herkese nasip etsin isteyen herkese versin 🙏🏻 Merak etme canım çabuk geçiyor zaman sadece son zamanlar geçmek bilmiyor 🤷🏻♀️😂 biran önce kucağıma almak istiyorum sağlıkla Allah’ın izniyle 💙💙🙏🏻🙏🏻
YamacDemirinAnnesi Hbb bitmiş canım 3 güncük kalmış sağlıkla alırsın inşallah yavrunu kucağına 🙏🏻 Kız mı? Erkek mi? 😍
Supersmomm YamacDemirinAnnesi şuan cabuk geciyormuş gibi geliyor ne ara 4 aylık oldu diyorum ama son aylar gecmek bilmiyormuş doğru 😇🙏🏼 Allah yardımcın olsun inşallah dualarımız seninle sağlıcakla al bebeğini kucağına ❤
Gamzeobt YamacDemirinAnnesi popislleri çok ağır bu cocuklarin😂 bakalım haftaya kadar gelmese napcz blmiom