Zehrabal1 inanın sizi çok iyi anlıyorum🥹🤍 ben de 35. haftama kadar falan biraz öyleydim, eşim de öyle ıvır zıvırla beslenir ki bir gram da kilo almaz, aiiyyy nasılsa hamileyim ben de yiyim gitsin diyerek karbonhidrat, hamur, kızartma, ıvır zıvır aklımdan ne geçerse onunla tırtıklıyordum taa ki doktorum o haftalardaki kontrolde suyun çok fazla diyene kadar🥹 su fazlalığının iki sebebi varmış, birincisi bebeğin sindirim, mide probleminin olması (doktorum perinatolog, detaylı ultrasonu birlikte yaptığımız için bunu eliyoruz dedi) ikincisi ise çok fazla protein dışı sağlıksız beslenmen. Bu da senin bunları tükettiğinde şekerinin çıkmasına, senin çıkınca bebeğinin de şekerinin çıkıp çok fazla çiş yapmasına sebep olur dedi. Erken doğuma sebep olur ama asıl doğumdan sonra sütün bebeğinin alıştığı şekeri karşılayamadığında organlarında bazı problemler yaşarız dedi ve tabiiki dünyam başıma yıkıldı, onu yicem bunu yicem diye masum kuşuma neden bunu yapıyorum dedim ve o zamandan beri de buna dikkat etmeye çalışıyorum🥹🥹 bir haftada suyumuz normale döndü dikkat edince zaten🥹🥹 aman dikkat diyim o yüzden, ben çok çok üzülmüştüm böyle bir şeyle karşılaşınca çünkü 😔