Aminem Neroizm 30dan sonra insan daha bi agirlasiyor. Bende 35 olucam bi kac haftador var :/ bilek hareketi filan yaoıyorum ödem için ama nafile
Neroizm Aminem maalesef oyle. Ne denesem olmadi benim de. Dogurmayi bekleyecegiz baska caresi yok gibi gorunuyor. Allah hepimize yardim etsin son haftalar cidden cok zor.
Esrazoan Aminem Benimde gece çok oluyor doktoruma sordum ben bu durumları normal olduğunu Doğumdan sonra geçeceğini söyledi
cherry6128 Aminem 30.haftamdayım daha ilerde daha cok agrırsa nasıl olurum bilmiyorum ıyıce agırlastım artık. Allahım hepimize saglıklı ve hayırlı doğumlar lar nasip etsin😊🙏
sevdenuur Aminem benimde oyle parmaklarim. sabahlari ozellikle biraz sis ve her sabah agriyla uyaniyorum 😔
Hayalvemasal00 Aminem buyuk ihtinalle ondan oluyordur. Bn kullaniyordum sorun yoktu ama 1 aydir düzensiz kullandigim icin bnmde kemiklerim eklemlerim agriyor kramp giriyor. Günde 1 maden suyu bide magnuzyum içtin mi hiçbirşeyin kalmaz
Gzd Aminem normal canım son haftalarda oluyo, özellikle sabahları uyandığımda çok uyuşuk olurdu ellerim bardak düşürmüşlüğüm var
Sedayznn Aminem bende senin gibi başladım sonra Karpal tünel sinir sıkışmasıymış doktora gittim gece uykudan uyuşmaya ağrıya uyanıyorum su an bileklik magnezyum kullanıyorum doktor gebelikte yapılabilecek bişi yok dedi ama çok kötü ellerim kolum
Aminem Sedayznn evet oyleymiş. Bende egzersiz yaoiyorum.dunden beri top sıkıyorum faydasini gördüm çok cşükür
Mavi20 Kızlar aynı şey bende de oluyor. Resmen üzerini örtemiyorum. Doktoruma yazdım bi kan tektiklerini yaptır gel dedi. Bugün idrar verdim protein kaçağı çıktı. Kan sonuçlarımı almaya gideceğim. Yine de bi kan idrar verin.