Kbr_sn mervkoca bnde muayene ücretleri mrk ediyorum iki yıl önce kızıma nedivada 145 TL vermiştim ayrıntılı ultrason Medicana da 200 TLydi şimdi fiyatları mrk ediyorum devlet takipliyim. Ağustos başı özele gitme planım Farabi Hastanesi muayene ucreti bilen var mj
BetulT mervkoca özelde istiyorsanız ben özel büyükşehir hastanesine gittim kontrollere hep. Oradaki ayşe doktor pek ilgili değil.zehra küçükaydin var oraya yeni geldi o çok ilgili biri. Ama en popüler doktorları Hacer yavşan. Tatlı dilli bir kadın yine de ben doğumu devlette yapacağım.şehir Hastanesi’nde Mete bertizlioglu diye bir doktor var o kadar anlayışlı iyi bir doktor ki. İlk doğumum eşim polis ve bana hep çok iyi ilkgili davrandı.4 Ağustos’a gun aldım. Yalnız Mete Beye randevu bulmak aşırı zor her gün sabah 10.00da bakmak lazım mhrsye. Bu arada polis eşine özel büyükşehir hastanesinde indirim oluyor 490idi birkac hafta önce 390a indi indirimle
CemrePektas mervkoca Tuğba hanıma gidiyorum ben medicanaya 600dü 800 olmuş galiba. Rengin hanım daha pahalı ve personel anlaşmaları yok askeriye ya da işte polis felan olunca indirim olmuyor renginde.
miyasekubra CemrePektas Bende rengin hanıma gidiyorum en son 890 verdik muayene ücretine Tuğba hanımın ne kadar bide doğum ücretini biliyo musunuz memnun musunuz doktordan
CemrePektas mervkoca evet benim de eşim asker yüzde 30 indirim var. Doğumda felan da var sezaryen ve normalde. Suda doğum ve ssvd olana indirim yok ama. Tuğba sekmenli Tursun. Ssvd doktoru zaten Kızılay hastanesinden yeni geçti. İyidir yani yoğundur ama ilgilidir
mervkoca CemrePektas onu randevu alırken mi bildiriyoruz? Benim eşim de asker de o yüzden merak ettim bu konuyu 😬
CemrePektas mervkoca randevuyu normal alıyoruz tabi doktor adı vererek. Sonra orda kayıt olurken askeri personel ailesi olduğunu söylüyorsun kimlik istiyor işte, yüzde 30 eksik ödüyorsun
CemrePektas Kbr_sn Farabi de askeri personel indirimli hastane 😃 zamlardan önce 400 civarıydı, medicanadan felan ucuz. Doğum 11 bindi en son, ne oldu bilmiyorum. Medicana 14 iken Kızılay 12 iken orası 11 demişti. Şidmi Medicana 20ye dayandı tabi
Gguckan Adenbebek Kbr_sn detaylı ultrason Medicana da sadece Sibel hoca yapıyor 1 ay önce yaptırdım 1700 TL ödemesi vardı özel sağlık sigortam olmasına rağmen karşılamıyornuş
Kbr_sn CemrePektas uuu fiyatlar uçmuş cinsiyet için farabiye girmeyi düşünüyorum araştırmak gerek demekki
Edaaa123 CemrePektas merhaba eşim askeri personel hangi dk iyi ve cinsiyet tahminini ne zaman yapıyor
CemrePektas Nsbglmz rengin hanım hakkında genelde iyi yorumlar var kötü anısı olan da var arama kutusuna adını yaz hikayeler çıkar muhtemelen, muayene 890 olmuş Tuğba hanımda rengin daha pahalı ve personel anlaşmaları geçerli değil. Yani asker polis eşi olsan da indirim alamıyorsun. Ama sezaryen ise mesala Tuğba hanımdan gün alıyorsun ve 14 binin yüzde 70 ini ödüyorsun. Öyle yani
Vilvilvil Nsbglmz Ben Renginde doğum yaptım hiç memnun kalmadım çok sert bir doktor sözleriyle falan güzel yönetemedi doğumu hiç tavsiye etmem aynı an da çok doğum vardı hiç sallamadı beni ilgilenmedi
Vaveylaa_2727 BetulT bende hep Ayşe hanıma gıdıyorum gayet nazik guzel ilgilenen bi doktor ama tabı sızın görüşünüze saygı duyarım ben memnunum kendısınden
sevder BetulT nasıl memnun kaldınız mı Mete Bey’in sezeryanından eli hafif mi, kolay toparlayabildiniz mi