Ağdadan korkuyorum
Ahsenirem 31 haftalığız her ay gittim göbeğim dahil bi sıkıntı olmadı :)
Maviii kozmetiklerde var internetten bulabilirsin marketlerde var :) kuaför malzemesi satan yerlerde var
Ahsenirem en 34 haftalıkken gittim hiçbir sıkıntı olmadı aynı acıyı hissettim. 35+4üm 37de bidaha gitcem inşallah
Maviii bende 27 haftalığım hiç gitmedim doğumdan önce bi iki defa gideyim dedim ama korkuyorum ya
Ahsenirem Valla hamileliğimden beri hep ağda yapıyorum tabi biraz daha acıtıyor ya da biz bebeğimize bir şey olacak korkusundan kendimizi çok kastığımız için daha çok acı hissediyoruz. Benim tüylerim eskisinden daha çabuk ve daha kalın çıktı çok batığım oldu 😓
Ben de ilk 6. Ayda gittim mis gibi hiç ağrı sancı Yok bence insana iyi hissettiriyor gidin 👍🏻
FatmaKandemir krem sürüyor canım, yağ da olabilir o seni rahatlatıyor zaten.. seninle konuşuyorda birde gebesin yani seni tanımıyor aldır gitsin boşver 😁
Maviii 😁😀🤣 aynen tanımıyor ama ben yinede korkuyorum ya
FatmaKandemir korkma korkma bi cesaret aldır, doğum esnasında birde onu düşünüp utanma 😁
BusraOzhan anlayaamadım ağdadan sonra mı daha çok çıkmaya başladı tam tersi olur genelde
Ahsenirem Evet evet tüyler daha sert çıkmaya başladı hamileliğimde maalesef. Ben hiç jilet tüy dökücü falan kullanmam ama başka bölgelerimde de aynı şekilde çok daha erken çıkmaya başladı 1,5 ayda bir ağda yapıyorken 3 haftada ağda yapmaya başladım 😓
Maviii yaaaa ben de hic gitmedim cok utaniyorum. ama zorlaniyorum artik 23 haftaligim bi yerden baslamam lazim 😅😅
Ahsenirem canım zaten normalde yapıyomuşsun onun için kendini şimdi hiç kasma ben hamileliğimin 5. Ayından sonra hep düzenli gittim ve hicbir zararını görmedim normalde ne kadar acıyosa hamileykende o kadar acı hissediyosun