Ahsenirem hamilelikten önce hem kendim yapıyordum hem kuaföre gidiyordum hiç acımazdı en son 29+5 de gittim bırakıp kacacaktım acıdan ilk defa canım acıdı umarım ilerleyen haftalarda acıma olmaz
Maviii çoğu markette satılıyor artık canım hatta vivetin granül ağdaları çıktı kalıpların top top şeklinde olanı onlar daha cabuk eriyor ben evde kendm yapıyordum hamile olmadan önce şimdi uğraşamıyorum tabi 😀
    Maviii benimkilerde kalın daha once yanı 3 yıl evvel evlenmeden önce permatıkle aldıgım ıcın mahvettım öteki agdalar temizlemiyor geniş çaplı kozmatık ve agda urunlerı satan yerlere sorun her yerde bulabılırsınız kalıp agda dedınızmi
      Ahsenirem Valla hamileliğimden beri hep ağda yapıyorum tabi biraz daha acıtıyor ya da biz bebeğimize bir şey olacak korkusundan kendimizi çok kastığımız için daha çok acı hissediyoruz. Benim tüylerim eskisinden daha çabuk ve daha kalın çıktı çok batığım oldu 😓
        Ahsenirem öncesinde de gidiyormussunuz gidin bence. En güzeli agda mis gibi. Acı aynı acı. Ben de gidiyorum bebise de bisi olmuyo 10 dklık is
        Ben de ilk 6. Ayda gittim mis gibi hiç ağrı sancı Yok bence insana iyi hissettiriyor gidin 👍🏻
        kutolg tamamdır teşekkür ediyorum kuzum evet normal bacak ağdası almıyor, kuafördeki çok güzeldi tek çekimle tertemiz yaptı
        Ahsenirem Evet evet tüyler daha sert çıkmaya başladı hamileliğimde maalesef. Ben hiç jilet tüy dökücü falan kullanmam ama başka bölgelerimde de aynı şekilde çok daha erken çıkmaya başladı 1,5 ayda bir ağda yapıyorken 3 haftada ağda yapmaya başladım 😓
          Maviii yaaaa ben de hic gitmedim cok utaniyorum. ama zorlaniyorum artik 23 haftaligim bi yerden baslamam lazim 😅😅
            Ahsenirem canım zaten normalde yapıyomuşsun onun için kendini şimdi hiç kasma ben hamileliğimin 5. Ayından sonra hep düzenli gittim ve hicbir zararını görmedim normalde ne kadar acıyosa hamileykende o kadar acı hissediyosun