Nesedmrer işe başladım a101de evimin altında olması ayrı bi avantaj oldu. Bugün 5. Günümdeyim ve izinliyim yarın da 13.30 da gitcem. Ortam iyi ama iş yorucu biraz ona da zamanla alışırım. 4. Günden hemen kasayı öğrettiler yanımda durdular ilk başta sonrasında bende hemen öğrendim. Bölge sorumlumuzmağaza müdürümüz iyi ama şimdilik öyle ilerde nasıl olur bilmiyorum. Ama çalışanların hepsi de bu şehirdeki en iyi a101de çalışıyorsun dedi çünkü diğer yerlerde mağaza müdürü bölge sorumlusu çok kötüymüş disiplinli felanmış. Ayrıca mağaza içinde telefona bakıyorum kimse bişe demiyor. Molalarımı kullanıyorum. Sadece ilk gün iş öğretmek için şunu yaparmısın bunu yapar mısın sonrasında demediler ben işi kavradım çünkü. Burası stop mağaza ve büyük ama ben 2. Günden heryeri öğrendim geze geze:) yemeğimi evden getiriyorum evim yakın olduğu için. Diğer türlü daha yemek kartı maaş olmadan çok para harcarım diye. Yani kısacası iş zor ama ortam iyi birde iş yoğun olduğu için kimsenin kimseyle uğraşacak zamanı yok