Nesedmrer Mot_her93 daha önce çalışan birisi olarak asla ama asla tavsiye etmem ama şartlari şöyle asgarî ücret artı prim her ay veriliyor iki üç ayda bir 101 alışveriş çeki isterse nakite çevirebilir vardiya sistemi sabahtan 5 e kadar bide öğlen saat 1 den kapanışa kadar işe başlayanlar için övüyorlarda övüyorlar ama inanın hiçbirsey yapmıyorlar prim bile zor veriyorlar yıllarca tecrübesi olan birsi olarak söylüyorum bunu yöneticilik yapmıştim çünkü ama şok market mük mük
Belginylmz Mot_her93 6 senedir a101 de çalışıyorum mağza sorumlusu olarak persenol maaşı asgari ücret uzeri hafatada 1 11 saat yeri geliyor 11 saat çalışıyorsun mesai yok
Jaleisik 4 yıldır A101 de calisyorum 3 yıldır mağaza sorumlusuyum. Vardiya sistemi ile çalışıyorsun,günlük 7.5 saat haftada 1 gün 11 saat 1 gün izin kademeye göre degisiyo maaşlar herkesin aynı değil
Catsofmom Jaleisik Günlük 7.5 saat adaleti sadece sizin mağazada sanırım. 11 saat çalıştıgımı biliyorum. Pcden düzenleme yaptıkları için hiçbir zaman sen erken çık fazla saatin var demediler. Mesai ücreti vermiyorlar. Fazla saatim var deyincede imzaladıgın kağıtta yazıyor çalışacaksın deniliyor. Çıktım bende 😔 beş para etmez sömürü odaklı çalışan. Çalışana Allah sabır versin dedirten bir yer
Mot_her93 Jaleisik Jaleisik bende bugün evrakları imzalamaya gittim o kadar çok evrak vardı ki okumadan imzaladım çoğunu bi sorun olur mu ya oradaki bayan arkadaş herkes imzalıyor bir sorun olmaz dedi ama bilemedim. Daha önce böyle bir sorunla karşılaşan var mı ki
Mot_her93 Nesedmrer Belginylmz Jaleisik bende bugün evrakları imzalamaya gittim o kadar çok evrak vardı ki okumadan imzaladım çoğunu bi sorun olur mu ya oradaki bayan arkadaş herkes imzalıyor bir sorun olmaz dedi ama bilemedim. Daha önce böyle bir sorunla karşılaşan var mı ki
Jaleisik Catsofmom Market isi birazda mağaza sorumlusu elinde mağaza içindeki adaleti sağlarsa sorun olmaz ama herkes bir değil ben şuan hamileyim gene mağaza sorumluluğu yapıyorum sabah 8 akşam 5 calisyorum hergun prosedür neyse o. Zaten öyle insanları hiç anlamam haklısın hala var öyle insanlar hak yiyen bol yesij diyorum 😀
Mot_her93 Jaleisik bende bugün evrakları imzalamaya gittim o kadar çok evrak vardı ki okumadan imzaladım çoğunu bi sorun olur mu ya oradaki bayan arkadaş herkes imzalıyor bir sorun olmaz dedi ama bilemedim. Daha önce böyle bir sorunla karşılaşan var mı ki
Canann1601 Mot_her93 bir sorun olmaz evraklarla ilgili evet çok ama hepsi prosedür gereği. Yoksa bir sıkıntı yasamazsin
Nesedmrer Mot_her93 yok yok korkma onlar işle alakalı işte oranin evrakları çok sadece ama sıkıntılik bişey yok ama keşke 101 yerine şok u tercih etseydin umarım güzel ve hayırlısı olur hakkında
Mot_her93 Nesedmrer şoka da cv bıraktım eleman almayacaklarını söylediler hatta bime de bıraktım onlarda aynı şekilde hatta bimin müdür yardımcısı a101 eleman alıyor isterseniz orayla görüşün dedi işe ihtiyacınız varsa dedi. Birde evimin altındaki a101e başlıyorum. Şoku bende çok istedim ama olmadı
Mot_her93 Nesedmrer bide şokta telefon yasak yanında bile olmayacak a101de öyle bi sıkıntı yok bide mağaza çalışanları iyiler bölge sorumlusu felan iyi görünüyorlar içini bilemem ama. 11 yıldır özel sektör de çalıştığım için bayağı tecrübeliyim hatta yükselmeyi düşünür müsün senden o ışığı aldım dedi. Neden olmasın dedim.
Nesedmrer Mot_her93 şöyleki canım her mağaza çalıştığın her yerde masa başı bir işte değilsen eğer telefon yasak şok personellerine değer veriyor mesela ben senden önce girmissem ve hak ediyorsam o işi ben tabiki beni yapacaklar sorunlu ama a101 önüne gelenin 3 5 ayda sorumlu yapıyor bu konuda haklısın ama hemen geri de cekebiliyor onaylanma süren bilmem kaç ay sürüyor girdiğim her mağazada çok güzel bir şekilde telefonla uğraştım iş hariç eğer katı insanlara denk gelirsen maalesef ki kullanmazsin ilk zamanlar çünkü iş ve müşteri daha önemli şok marketin ayricaliklari imkanları çok çok güzel her ay fiks pirimin ve maaşın aksamadan yatar her üç ayda bir şok para 500 dü ben çıkmadan önce sonra her hafta sana bazı ürünlerde satış veriyorlar kazanırsa mağaza para veriliyor bide yemek kartın var oda 500 du ve eğer güzel anlaşabilirsen üstlerinle nakite çevirebiliyorsun he tabi bu yasak gidip te böyleymiş dersen herkes hayır der 😅 ben çıkmama yakın evlendigim için ayrılmak zorunda kaldım sırf gitmiyim diye sorumluluk teklif etmişlerdi sana kısaca şöyle diyim doğumum 2 buçuk ay kaldı nasip olursa gir iki ay sonra bi yaz bana olur mu 😊
Nesedmrer Mot_her93 he küçük bişey daha benimle 1 saat konuştular böyle güzel güzel ee tabi ben daha önce çoğu markette yöneticilik yaptığım için her konu hakkında bilgim vardı yani beni inandıramadilar en son bölge sorumlusuyla mahkemelik olduk o derece iğrenç ama inşallah güzel insanlara denk gelirsin 🌸
Mot_her93 Nesedmrer benin görümcem de şokta müdür yardımcısıydı biliyorum şartları ondan az çok. Ama yaşadığım şehirde şu an şoka alım yok. Ve benimde çalışmaya ihtiyacım var. Şoku bende çok istedim ama nasip değilmiş. Ayrıca evimin altındaki a101 ve sürekli müşterisiydim tanırdım az çok gözlem yaptım. Çalışma ortamı iyi olarak görünüyor mağaza çalışanları da çok önemli. Ayrıca teyzemin oğlu da aa101deydi kaç yıldır orda. Oda dedi çek veriyorlar nakite çevirebilirsin diye. Birde mağaza sorumlusu ve bölge müdürü herşeyi açık açık söyledi işimiz yorucu vs diye kendilerini övmediler. Yarın başlıyorum inşallah güzel geçer. Aksi gibi bugün bende adet oldum erken oldu hatta kötü denk geldi. Şokta telefon yasakmış dolapta duruyormuş ama ben a101egittiğim mağazada kaç kere denk geldim müşteri yanında bile telefon ile konuşuyorlardı. Sordum telefon yasak mı diye yanında olabilir dediler
Mot_her93 Nesedmrer açıkçası daha işe başlamadan gözümü korkuttun. Elbette heryerin iyisi de olur kötüsü de. Ama yaşayıp göreceğim. Yaşadığım şehir küçük iş imkanı yok. Olanda az maaş veriyor SSK bile yaptırmıyor. Bende kurumsal olan a101 bim şoka başvurdum a101i hiç beklemiyordum ordan aradılar. Bim ve şık bu şehirde eleman almayacaklarını şu an ihtiyaçlarının olmadığını söyledi. Bende mecburen a101de denedim şansımı. Hayırlısı olsun