nimetdeniz Nazmiye92 valla canım zararlı ama o haftalarda bana bi tek o iyi geliyodu 2 hafta felan kola içtim hep
Nazmiye92 B-P-R Kısa sürsün diye dua ediyorum bu durum. Ne zamana kadar hazır yiyeceğim 🤔 Ben de öyle bu hafta çamaşır asmaktan başka birşey yapmadım, eşime diyorum ev çöp ev oldu ben duramıyorum. Sen yapma ben yaparım diyor, kaldıkça da kalıyor 😄
B-P-R Nazmiye92 eşin Toplar Evi Sende İyi Oldukça Evini Temizlemesini İnan Ben hiç Yapamiyodum Şuan Bile Ev işlerini Akşam Yapıyorum Akşam Kendime Geliyorum Anca Rabbim yardım etsin geçer Ya Sabır istiyo zaman öyle hızlı Geciyo ki anlamiyosun bile Ben daha Geçen gün 4 haftalıkken şimdi 14+2 Haftaligim ☺️ Rabbim isteyen herkese Nasip etsin
Nazmiye92 Bebekveben Aaa ben normalde çok tiksinirim saçtan duşakabinden kendi saçlarımı zorla kağıt havluyla falan alırım ama kafamdaki saçlarla alakalı bir sorunum yok 😂 İnşallah da olmaz. Senin bu durumun da çabuk geçer inşalalh 🙏
Nazmiye92 EsilaErtugrul Çok şükür mide bulantım kusmam yok ama şu tiksinme olayı mahvetti beni. Ben de öyle yapmayı düşünüyorum açıkçası gidip annem de kalayım diyorum, o da çalışıyor ama en azından akşamları yemek yiyebilirim. Tecrübelisiniz kendinizi daha çok teskin edebilirsiniz ama bizler ilki yaşıyoruz haliyle ne olacak nasıl olacak bilemiyoruz 🙃
EsilaErtugrul Nazmiye92 evet ilk kızımdan tecrübeliyim. 3yaşında kızım şuanda😊 o zamanlardada hamileyken hep böyle olucakmışım mide bulantım hiç geçmicekmiş gibi hissetmiştim tiksindiğim şeyleri bidaha hiç yiyemicem zannetmiştim ama hepsi geçiyor emin olun biraz sabır gerektiren zamanlar bunlar. İnsanın psikolejisini cok etkiliyor mide bulantısı kusma. İnsanın modunu düşürüyor ama geçicek diye avutuyorum kendimi başka yapabilicek birşey yok. İkinci gebeliginde cok tecrübeli oluyorsun ama sürekli ilk cocukla uğraşmak zorundasın halin yokken o cok yoruyor insanı😔